Vanagupės“ viešbutyje pirmadienio rytą kolegas pasitiks Robertas Javtokas su žmona Vilma ir dviejomis savo atžalomis - dukra Greta bei sūnumi Simu.

R. Javtokas

Javtokų šeimyna Palangoje vieši nuo ketvirtadienio. Mat krepšininkas Robertas Javtokas ne tik stebėjo savaitgalį vykusias 1000 kilometrų lenktynes, bet taip pat išvairavo savo baltą „Porsche“ į „ENEOS 1000 km“ lenktynių trasą ir neoficialiose šių vokiškų automobilių važiavimuose užėmė penktą vietą.

Pirmadienį Palangą aptraukę tamsūs lietaus debesys nedžiugino nei poilsiautojų, nei su krepšininku R. Javtoku atvykusios šeimos.
Pasak rinktinės žaidėjo žmonos Vilmos Javtokienės, lietingi orai šiek tiek išgąsdino šeimą, tačiau ji tikisi sulaukti ir saulėtų dienų.

„Prastas oras išgąsdino, tačiau tikimės ir palankesnių orų. Norime apsilankyti prie jūros, pasimėgauti saule. Vakar deginomės prie baseino, tačiau vakare pradėjo lyti. Dabar laukiame atvykstančių draugų su savo vaikais", - DELFI sakė V. Javtokienė.

Palangoje Lietuvos rinktinės kandidatai praleis savaitę, o vėliau rinktinės treniruotės persikels į Kauną, kur prasidės darbas krepšinio aikštėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)