Gimtadienio vakarėlis prasidėjo kaip ir pridera sveikatingumo klubui – nuo „X-fit“ funkcinės treniruotės. Jos metu grojo ne įprastinė sportui motyvuojanti muzika, o grupė „Saulės kliošas“.

Klubo vadovės Irmos Lukoševičienės teigimu, tokia neįprasta treniruote vienerių metų klubo gimtadienį norėta paversti sportiška švente, kuri dalyviams primintų, kad sportas yra ne tik naudingas, bet ir malonus bei linksmas užsiėmimas.

„Kadangi tai mūsų pirmasis gimtadienis, jį norėjome paminėti originaliai ir su geriausiais draugais. Dėl to ir kilo idėja suorganizuoti tokį vakarėlį, kuriame derėtų ir linksmybės, ir sportas. Džiaugiamės, kad esame pirmieji Lietuvoje surengę tokią išskirtinę treniruotę-koncertą“, – sako ji.

Pasibaigus treniruotei – į oficialiąją gimtadienio dalį atvyko keli žinomi šalies žmonės, o sveikinimo žodį tarė Rafailas Karpis.

Į vakarėlį atvyko Evita Jonauskė su vyru Linu Jonausku, Dainė Baumilė bei Agnė Jagelavičiūtė su vyru Mantu Volkumi. Tiesa, pastaroji pora, regis, atvyko vos pasisveikinti. Papozavę prie sienelės A. Jagelavičiūtė su M. Volkumi išskubėjo vakarėliui dar nė neįsisiūbavus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)