Dar kovą, kai Irūna jau buvo įpusėjusi laukimą, vis dar bandė slėpti šią naujieną, nors kolegoms iš LNK televizijos tai jau seniai nebebuvo staigmena.

Beje, tuo pat metu, kaip ir Irūna, šeimos pagausėjimo laukė ir jos sesuo Ineta Puzaraitė-Žvagulienė. Inetos ir Ąžuolo šeimą gandrai antrą kartą aplankė birželio pirmosiosmis dienomis.

Su DELFI kovą bendravusi buvusi Irūnos ir Inetos vadovė Laima Lapkauskaitė neslėpė, jog išgirdusi apie dvigubą džiaugsmą tiesiog neteko žado. „Įtariu, kad viena pirmųjų šią žinią sužinojau, kad žinojo jų vyrai ir aš, – nusijuokė L. Lapkauskaitė. – Labai smagu, tai kiekvienos moters svajonė, todėl reikia tik džiaugtis, kad pildosi. Kai sužinojau, tiesiog pasakiau „O, kaip faina“. Bus vienmečiai pusbroliai ar pusseserės.“

Irūnos sesuo Ineta birželį susilaukė sūnelio. I. ir Ą. Žvagulių šeima jau augina dukrelę Barborą. „Turbūt geresnės dovanos ir negalėjai gauti, – feisbuke į savo vyrą Ąžuolą kreipėsi Ineta. – Dabar mūsų šeima – pilnas komplektas.“ Žvagulių sūnelis į pasaulį atėjo Tėvo dienos išvakarėse.

DELFI primena, jog Irūna nuo viešumos kruopščiai slėpė ne tik nėštumą. Ji taip pat bandė nuslėpti ir vestuves. Net ir per pačią šventę pora vengė žurnalistų fotoobjektyvų. Irūna apie mylimąjį viešai taip pat niekada nėra pasakojusi.

Rokas Čepononis, kurį prieš šešerius metus iš pirmo žvilgsnio pamilo I. Puzaraitė – karininkas. Vestuvių dieną I. Puzaraitė-Čepononienė, išgirdusi klausimą apie šeimos pagausėjimą, nedaugžodžiavo: „Ateityje“.

Po ceremonijos Druskininkų civilinės metrikacijos skyriuje, pora patraukė į Liškiavos kaime esančią švč. Trejybės bažnyčią.

Irūnos ir Roko vestuvių akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)