Šįvakar viešbučio terasoje karaliavo balta spalva: šampano buteliai, baltas kilimas, baltos staltiesės, balti automobiliai, ir floristo Manto Petruškevičiaus gėlių dekoras.

Senamiesčio širdyje priešais Katedros aikštę stovintis „Kempinski Hotel Cathedral Square“ iš karto po jo atidarymo 2012 metais tapo vienu mėgiamiausių prabangą vertinančių svečių viešbučiu.

Į vakarėlį ketvirtadienio vakarą atvyko Saugirdas Vaitulionis, Sigitas Praspaliauskas, Rasa Arlauskienė, Natalija Martinavičienė, Olivija Plekavičiūtė ir kiti.

Mados tinklaraštininkė O. Plekavičiūtė labiausiai išgarsėjo po to, kai su mylimuoju Michaelu Serwa pasirodė ant „50 tamsesnių atspalvių“ premjeros raudonojo kilimo Londone. Tąkart internautai džiaugėsi, kad lietuvė neatsiliko nuo premjeroje pasirodžiusių žvaigždžių.

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)