„Na, ką aš galiu pasakyti, sunku mums vietoje nusėdėti“, – socialiniuose tinkluose rašė I. Stumbrienė.

Tąkart moteris įsiamžino oro uoste, tačiau neišdavė, į kokią šalį atvyko. Tai sekėjams Inga pasakė tik kiek vėliau – jiedu su vyru Aivaru pasirinko Kanų kryptį.

„Tai mūsų su Aivaru savaitgalio kelionė į Prancūzijos Rivjerą. Trumpam norėjome pabėgti nuo darbų ir pasidžiaugti šiltu oru bei nuostabiu Prancūzijos pakrantės kraštovaizdžiu“, – Delfi sakė verslininkė.

Kiek vėliau I. Stumbrienė paviešino nuotrauką iš viešbučio. Kadre matyti, kad moteris dėvi baltą chalatą ir akinius nuo saulės, o už jos nugaros pro langą matyti puikus vaizdas.

„Ar jums būna taip, kad nuskrendate į vieną iš gražiausių ir įdomiausių vietų, ir beveik visą laiką praleidžiate tiesiog viešbutyje? Vakarienė kambaryje – žinoma, kodėl gi ne?“, – pasyviu savaitgalio poilsiu džiaugėsi Inga.

„Man tikras pavasaris prasideda tada, kai pražysta gėlės ir po visos žiemos galime pamiršti juodos spalvos garderobą, ir vėl džiaugtis spalvomis. O kas jum suteikia pavasarinę nuotaiką?“, – sekėjus saulėtai diskusijai kvietė ir atostogų akimirkomis dalijosi garsi moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją