Svarbiausiu vakaro akcentu taps menininkės Jolitos Vaitkutės maistinė instaliacija „Chuckas Norrisas išgelbės Ameriką!“. J. Vaitkutė restorane pristatė Chucko Norriso portretą, pagamintą iš kukurūzų burbuolių. Po pristatymo meno kūrinys papuošė restobaro sieną.

Restobaras valgiaraščio amerikietišką „tex-mex“ liniją dar labiau sustiprino atidarymo metu atkreipę dėmesį į Šiaurės Amerikoje švenčiamą Padėkos dieną. Susirinkusiems svečiams buvo patiekti septyni kalakutai, kuriuos buvo galima skanauti su įvairiais pagardais.

Restobaro meniu pasirūpino žinomas virtuvės šefas Arūnas Stoškus. „Meniu kūriau atsižvelgdamas į šiuolaikinius modernaus miesto valgymo įpročius, į maisto ruošimo madas ir tendencijas. Kasdieniams miesto patiekalams stengėmės pridėti šiek tiek gastro potėpių. Patiekalai liko nepretenzingi, nebrangūs ir tinkantys valgyti kas dieną“, – sakė virtuvės šefas.

Naujasis restobaras gali pasigirti kvapą gniaužiančiu gamtos parko vaizdu pro langus. Pažvelgus matyti ramus upės slėnis su vaizdu į mylimiausią miesto žaliąją pievą, kur leidžiami aitvarai, kyla oro balionai. Kad esi mieste primena tik horizontą laužantys ir į dangų kylantys dangoraižių bokštai.

„Norime, kad čia gerai jaustųsi visi. Tai nėra tik vieta pavalgyti. Tai restobaras, kurį tikrai pamils mėgstantys modernaus miesto virtuvę ir tie, kuriems patinka leisti laiką su draugais, diskutuoti, dalintis idėjomis“, – sakė rinkodaros vadovė Laura Garunkštytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)