Santykius įtvirtinusi pora medų kopinėja Italijos kurorte Džilijuje, prie Toskanos krantų.

Ilona ir Mariano kartu jau nuo 2011 metų pabaigos. Beveik tiek pat laiko pora kartu ir gyvena. „Abu esame subrendę, greitai pajutome vienas kitam stiprius jausmus. Švaistyti laiko ir tikrinti vienas kitą vaikštant į pasimatymus nebuvo prasmės“, – prieš trejus metus vienoje LNK laidoje kalbėjo moteris.

Ilona Penkauskienė ir Mariano Gomarasca

Ir nors jųdviejų amžiaus skirtumas – 30 metų, I. Penkauskienė tikino į tai visiškai nekreipianti dėmesio. „Kai tau beveik 40 metų, esi gyvenimo mačiusi, subrendusi moteris, o greta esantis vyras labai prisižiūrintis, aktyvus ir jaunatviškas, didelis amžiaus skirtumas nejuntamas“, – 2013-ųjų pabaigoje kalbėjo moteris.

Dvi dukras, Tomą ir Rūtą, užauginusi Ilona kurį laiką buvo itin ryškus televizijos veidas. Vėliau ji dingo iš eterio, o tuo pačiu ir iš viešo gyvenimo. Pabandžiusi laimę atrasti mylimą darbą moteris atvėrė savo kepyklėlės duris ir pradėjo plėtoti nuosavą verslą Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (451)