Smaližių širdis pasakiško skonio ir nuostabios išvaizdos skanėstais greitai užkariavusi vieta, švęsdama savo 1-erių metų gimtadienį pasitiko atsinaujinusi: didesnės erdvės ir papilnėjusiu valgiaraščiu.

Restorano dekoracijomis rūpinasi floristas Mantas Petruškevičius. Dar žiemą eglių šakomis ir lemputėmis puoštas fasadas traukė aplinkinių žvilgsnius.

Tikru gėlių guru vadinamas M. Petruškevičius ir šį kartą pasirūpins pasakiško grožio dekoru, kuris „Sugamour” pirmojo gimtadienio dieną kviestiniams svečiams primins, kad čia pat - nebe tik kalendorinis pavasaris.

Šventinio vakaro metu šalies verslo ir pramogų pasaulio atstovai buvo pirmieji, apžiūrėję naują restorano interjerą, ir pirmieji, įvertinę naujo valgiaraščio užkandžius bei desertus.

Renginį vedė aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis, o savo dainomis visus pakerėjo vieno gražiausio ir stipriausio balso savininkė atlikėja Girmantė Vaitkutė.

Vakarėlio akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)