Rimantas Žvinys iš šautuvo „TOZ 34 ER“ šovė į stirną. Kulka gyvūną perėjo kiaurai ir pataikė į toliau linijoje stovėjusį medžiotoją.

Dėl šautinės žaizdos pilve jis paguldytas į ligoninę. Sužeistasis atvežtas į Vilnių. Apie 17 val. jis dar buvo operuojamas Santariškėse.

Pirminiais duomenimis, pareigūnai akivaizdžių medžioklės taisyklių pažeidimų nenustatė. Tikėtina, kad ši nelaimė bus traktuojama kaip nelaimingas atsitikimas.

DELFI susisiekus su I. Norkute-Žviniene, ji teigė, kad nėra ką komentuoti – tiesiog nutiko nelaimingas atsitikimas.

Apie nelaimę tik po skambučio sužinojusi aktorė sekmadienio vakarą repetuoja spektaklį Šiauliuose, tad išsamesnės informacijos apie šešuro bei sužeisto medžiotojo būklę suteikti negalėjo.

„Šitoje medžioklėje nebuvau, nebuvo ir mano vyras, tad negaliu nieko komentuoti. Kai paskambinote - labai išsigandau, kad uošvį nušovė. Paskambinau vyrui, tačiau esame skirtinguose taškuose: aš Šiauliuose, vyras Vilniuje. Šiandien neturime, ką pasakyti“, – apie nelaimę kalbėjo I. Norkutė-Žvinienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)