"Tai labai didelis mūsų grupei laimėjimas, kad buvome pastebėtos, pakviestos, puiki patirtis. Šiam koncertui pasisiuvome naujas sukneles. Specialiai rinkomės raudoną spalvą, mat tame renginyje vyraus būtent šį spalva. Renginyje mus pažadėjo supažindinti su prodiuseriu, kuris mums sukurs dainą. Labai norime savo gerbėjams padovanoti gerą kūrinį. Labai bijojau daug kalbėti, nes kol kas tai yra pažadai. Kadangi ruošiame kalėdinę dainą, žadame parsivežti iš Prancūzijos filmuotos medžiagos, iš kurios bus pagamintas klipas", - DELFI grupės planus atskleidė R. Klimaitytė, besidžiaugdama ir kur kas didesniu honoraru už pasirodymą, nei Lietuvoje.

Dainininkė pasakojo, kad Prancūzijoje renginius organizuojančio vyro dėmesį atlikėjos atkreipė ne tik dėl savo išvaizdos, bet ir dėl puikaus pasirodymo minėtame koncerte. "Dingus muzikai mes nepasimetėme ir toliau tęsėme savo pasirodymą", - pasakojo grupės įkūrėja R. Klimaitytė. Atlikėja atskleidė, kad labdaros renginyje atliks ne tik kelias savo kūrybos dainas, bet ir perdainuos visiems puikiai žinomas dainas.

Naujoji grupės "Kitokios" apranga:

"Kitokios" dainuoja gyvai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)