„Esu iš tų vairuotojų, kurie išmoko vairuoti. Negimiau mokėdama vairuoti. Mano tėtis sako, kad yra žmonių, kurie gimė vairuoti. Mano sesuo gimė vairuoti, o aš esu tik išmokusi vairuoti. Niekada nelakstau, niekada nemirksiu, niekada neviršiju greičio“, – pagrindiniam Lietuvos naujienų portalui DELFI pasakojo Beata Nicholson ir pridūrė, kad vairavimo egzaminą išlaikė tik po trečiojo bandymo.

„Savo vairavimo egzaminą laikyti važiavau iš Palangos. Pirmą kartą neišlaikiau. Antrą kartą neišlaikiau ir verkiau, trečią kartą išlaikiau“, - šiandien jau su šypsena bandymus įgyti vairuotojo pažymėjimą prisiminė žinoma TV laidų vedėja.

Penktadienį prie „Lexus“ vairo sėdusi Beata sakė iš pradžių besijautusi nedrąsiai. Žinoma kulinarinių knygų autorė įsitikinusi: jai reikia šiek tiek daugiau laiko, kad galėtų „susidraugauti“ su naujuoju žaisliuku.

„Šį savaitgalį ketinu nuvažiuoti į Šiaulius, į draugės gimtadienį. Paskui vienai dienai vyksiu prie jūros. Gal užsuksiu į Kėdainius važiuojant atgal. O gal ir neužsuksiu. Tuomet grįšiu ir būsiu Vilniuje“, – artimiausios savaitės planus atskleidė B. Nicholson.

Kaip Beatai seksis keliauti, kokių nuotykių ji patirs draugės gimtadienyje ir pajūryje, sužinosite netrukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (302)