Į Nacionalinę filharmoniją šįvakar rinkosi ryškiausi visuomenės veikėjai: verslininkai, kino ir teatro aktoriai, Lietuvos muzikos pasaulio žvaigždės.

Prieš iškilmingą festivalio atidarymo ceremonijos pradžią svečius pasitiko „Kino pavasario“ direktorė Vida Ramaškienė kartu su valdančiuoju direktoriumi Algirdu Ramaška.

Į renginį buvo išdalinta daugybė asmeninių pakvietimų, juose – prašymas pasipuošti prieš svarbų vakarą. Kvietime buvo nurodytas „black tie“ (lietuvių k. „juodo kaklaraiščio“) aprangos kodas.

Tarp susirinkusių svečių – „Ergo“ draudimo grupės Baltijos šalyse valdybos pirmininkas Kęstutis Bagdonavičius, „Telia“ verslo vystymo vadovas Mantas Goštautas, atlikėja Erica Jennings, verslininkas Žilvinas Grigaitis, atlikėjai Vidas Bareikis ir Jurga Šeduikytė, televizijos laidų vedėjas Richardas Jonaitis su drauge bei daugelis kitų.

Oficialiai renginio daliai diriguoti patikėta charizmatiškiems LRT televizijos laidų vedėjams Ugnei Galadauskaitei ir Marijui Žiedui.

Ceremonijos svečiai:

1995 metais prasidėjęs festivalis vieno didžiausių ir gausiausiai lankomų renginių šalyje vardą užsitarnavo pateikdamas žiūrovams kruopščiai atrinktą, didžiuosiuose pasaulio festivaliuose kino profesionalų ir mėgėjų įvertintą kino programą.

Šiemet jau 22-ąjį kartą vyksiantis festivalis daugeliui žmonių asocijuojasi ne tik su kokybišku autoriniu kinu, bet ir su rimtomis diskusijomis, susitikimais su žinomais Lietuvos ir užsienio kino žmonėmis, įvairiausiais edukaciniais projektais bei originaliais teminiais renginiais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)