Moteris „Delfi“ pasakojo, kad užvėrusi grožio salono duris netruko susirišti plaukų į kasą – tokių ilgų plaukų ji niekada nėra turėjusi, tad priprasti prie naujo įvaizdžio nelengva.

„Net vaikystėje neturėjau ilgų kasų. Mano sesės plaukai būdavo ilgi ir stori, o maniškiai visada buvo ploni ir trumpi. Gal per pastaruosius kelerius metus ir būtų pavykę pasiauginti ilgesnius, kadangi ėmiau labiau juos prižiūrėti, tačiau jie vis tiek būtų labai ploni, tad iki tokio efekto būtų toli“, – „Delfi“ sakė Sandra.

Moteris prasitarė, kad karantino metu nevengė eksperimentų su plaukais, kurie įgavo oranžinį atspalvį. Tad belaukdama karantino švelninimų konsultavosi su savo bičiuliu, stilistu Vyteniu. „Mes labai ilgai bendravome žinutėmis. Jis man išsamiai papasakojo ir apie procedūrą, ir apie tai, kas laukia po to. Neslėpė, kad galiu justi diskomfortą, tačiau paragino pabandyti“, – sakė Sandra.

Sandra Žutautienė

Vis dėlto didžiausią palaikymą ryžtis pokyčiams žinoma moteris juto iš savo scenos partnerio Viktoro Vaikšnoro. Ne visiems žinoma, kad jau kelerius metus duetas koncertuoja, o antradienį filmuoja jau ketvirtą savo dainos vaizdo klipą.

„Kovo pradžioje bus praėję lygiai du metai po pirmojo mūsų su Viktoru pabandymo padainuoti kartu. Tąkart mano seseriai surengėme staigmeną gimtadienio proga. Įrašėme vieną dainą ir tiesiog „sulipome“. Na, o dabar filmuojame jau ketvirtos mūsų bendros dainos klipą. Ne veltui taip skubiai ryžausi išvaizdos pokyčiams, kurie yra susiję su filmavimu. Todėl Viktoras mane šiuo klausimu ypač palaikė.

Daina, kuriai bus skirtas klipas – labai graži. Būtų buvę simboliška ją pristatyti per Valentino dieną, tačiau dėl karantino suvaržymų kiek pavėlavome. Bet kokiu atveju, norime, kad klipas būtų nufilmuotas kuo mažesnėje žmonių kompanijoje – tik mes dviese ir operatorius, kad būtų saugu ir nepažeistume reikalavimų. Tad bus jauku ir gražu. O kai sąlygos dar labiau atlaisvės, galbūt imsimės ir didesnių projektų“, – pasakojo Sandra.

Moteris neslepia, kad apart pasirodymų mokykloje, ji savo vokalinių sugebėjimų daugiau nelavino niekur.

„Mano tėvai labai muzikalūs, tad turu gerą klausą. Tik aš tikrai niekada nelavinau balso ir be mokyklos talentų šou niekur nedainavau. Pirmasis mūsų su partneriu koncertas įvyko Plungės restorane „Skalvija“, kurio bendrasavininkas yra Viktoras. Siaubingai jaudinausi. Jeigu darbe priešais kameras man visiškai jauku ir nejaučiu, kad paskui mane visur vaikšto operatorius, tai bet kuriame kitame projekte man įsijungia kažkokie kalbos barjerai, ištinka begalinis stresas. Lygiai tas pats nutiko ir lipant ant scenos. Ir ne tik pirmąjį kartą. Kiek kartų teko lipti, tiek aš vos įstengiau tai padaryti. Man dreba „kinkos“ ir permušinėja širdį... Nesvietiškai jaudinuosi. Man atrodo, kad būtinai kažkas nepavyks. Kadangi turiu gerą klausą, klausydama kitų dainininkų girdžiu kiekvieną patraukimą per šoną. Tai mane labai erzina, todėl bijau, kad iš streso ant scenos man pačiai nepasikartotų toks scenarijus. Vis dėlto, kai matai žmonių reakcijas, kai jie šoka, kartu dainuoja, labai gera. Be to, ar Panevėžy, ar Plungėje pasirodytume, mūsų palaikyti atvažiuoja draugų būrys. Ir tai be galo padeda atsipalaiduoti“, – kalbėjo pašnekovė.

Sandra pasakojo jau sulaukianti malonaus klausytojų palaikymo. Žmonės po koncertų noriai prieina nusifotografuoti ir negaili gražių žodžių. „Jie juk suvokia, kad aš nepretenduoju į dainininkių gretas. Man tai tiesiog yra malonumas. Džiaugiuosi, kad radau Viktorą ir mes radome bendrą kelią. Tai nėra nei mano darbas, nei pagrindinė veikla, tai man – tarsi hobis. Aš nesiekiu tapti scenos žvaigžde, man tiesiog gera tuo užsiimti. Žmonės mėgsta prieiti, nusifotografuoti, labai dažnai atneša gėlių“, – pasakoja moteris.

Pasiteiravus, ar fimuodamasi populiarioje TV laidoje ir pasirodydama ant scenos nepavargsta nuo gerbėjų dėmesio, Sandra sako, kad yra pripratusi būti matoma ir toli gražu dėl to neišgyvena.

„Ne kartą esu pajuokavusi, kad, jeigu jau prieis koks žmogus kartu nusifotografuoti, tai būtinai dešrų skyriuje ar degalų kolonėlėje, kur fone – dujų balionai. Visada taip buvo. Suvokiu, kad mane pažįsta dėl darbo televizijoje. Tačiau gyvenime dėl to nebuvau susireikšminusi. Visada kartojau ir kartosiu, kad aš tiesiog dirbu tokį patį darbą, kaip ir visi, tiesiog tas mano darbas yra matomas. Dėl to dėmesys manęs ir neerzina. Man labai smagu, kai žmonės pasako gerų žodžių. Nes tų malonių atsiliepimų ir sulauki tik akis į akį. Visai kitokia situacija – komentaruose. Tačiau tų blogų žodžių internete buvo ir bus. Augink neauginusi storos odos – nemalonūs žodžiai žeidžia. Stengiuosi juos perleisti per juoko prizmę, neparodau, kad man skauda. O jeigu jau labai skauda, suvokiu, kad niekada to nepakeisiu“, – patikino žinoma moteris.

2019-jų rugsėjį pasirodė pranešimų, kad S. Žutautienė ir jos sutuoktinis po dešimties metų bendro gyvenimo nusprendė sukti skirtingais keliais. Šiandien ji neatskleidžia, ar jau įsileido į širdį naujus jausmus, tačiau neslepia, kad gyvena viena.

„Neturiu vaikų, esu oficialiai išsiskyrusi, o apie jausmus niekada nekalbu. Niekam to nereikia žinoti. O gyvenu aš viena ir tas mano gyvenimas, palyginti, nuobodus: namai, darbas ir mėgstama veikla. Tikrai dažnai sulaukiu vyrukų pasiūlymų susipažinti, išgerti kavos, klausimų, ar turiu antrąją pusę. Tačiau aš nemėgstu atvirai bendrauti su nepažįstamais žmonėmis, todėl man nesvarbu, ar gražiai, ar ne taip gražiai parašyta žinutė – niekada su niekuo neinu susitikti. Nežinau kodėl, galbūt dėl vidinių dalykų. Bendrauju tik su savo bičiulių ratu. Kai kuriuos jų pažįstu ir dvidešimt, ir penkiolika metų“, – pasakojo Sandra.

S. Žutautienės bičiulių ratas išties gausus. Jame – nemažas būrys žinomų žmonių. Štai praeityje išpopuliarėjusi ir iki dabar muzikinę veiklą tęsianti Aušrinė Gerikienė, žinoma slapyvardžiu Tikroji Išdykėlė, yra ne tik artima Sandros bičiulė, bet ir kaimynė. Klaipėdietės dažnai pastebimos su dainininku Radži, lietuviškąja Kardashian vadinama Justina Partike bei jos sutuoktiniu, stilistu ir atlikėju Vyteniu, kuris ir sutiko kardinaliai pakeisti Sandros šukuoseną. O ką jau kalbėti apie bendradarbius iš televizijos. Štai kolegė TV gelbėtoja Gerda Žemaitė taip pat eina muzikiniu keliu. Sandra sako nejuntanti nei konkurencijos, nei moteriško pavydo – tik palaikymą ir skatinimą eiti toliau. To paties Sandra linki ir kolegei.

„Mūsų kompanijoje apskritai labai daug žmonių – ir žinomų, ir nenorinčių afišuotis. Bet aš tikrai ne pagal žinomumą atsirenku bičiulius. Kaip jau minėjau, turiu ir labai senų bičiulių, kurie nenori būti matomi mano instagrame ar feisbuke. Aš labai gerbiu tokį žmonių pasirinkimą. Mano buvęs vyras taip pat nemėgdavo šmėžuoti viešumoje. Aš irgi nemėgstu, nenorėčiau, kad apie mane kalbėtų kasdien. Bet, jeigu reikia, kažkur atvykusi nusifotografuoju, ar pasidalinu nuomone. Priimu tai, kaip darbo dalį, kaip būtinybę.

Na, o muzikoje žinomų bičiulių ratas susiformavo lankantis minėtame restorane „Skalvija“. Pati dažnai atvykdavau pasiklausyti koncertų. Pamenu, kai mudu su Viktoru pirmus kartus pasirodėme ant scenos, labai jaudinausi, kad tie profesionalai gali pasmerkti, pašiepti. Tačiau kita vertus po maždaug metų sceninės veiklos pajaučiau įvertinimą, kai tie bičiuliai, muzikiniame pasaulyje tikrai garsūs ir žinomi, pagyrė už padarytą pažangą ir pastebėjo, kad dainuojame vis geriau. Mums tai – tikras įvertinimas“, – „Delfi“ sakė Sandra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (239)