DELFI susisiekus su Daiva Anužyte moteris nebuvo labai kalbi šia tema. Pasiteiravus, kaip Daiva jaučiasi įpainiota į šį skandalą, moteris neslėpė, kad jaučiasi negerai ir visai tai jai yra staigmena. „Manau, kad skyrybų procesas yra daromas įdomesnis kitų žmonių pavardėmis. Nežinau, kas čia vyksta, pati nelabai suprantu situacijos“, - kalbėjo moteris, pasiteiravus, ar ji artimai bendravo su Mundžiu.

„Mes visi vieni kitus pažįstame, lygiai taip pat ir aš jį (Mundį – DELFI) pažįstų. Kaip galima nebendrauti bendraujant? Mes bendravome kaip draugai“, - teigė D. Anužytė pasiteiravus, ar moteris susirašinėjo su Mundžiu. Paklausus, ar moteris nebuvo Mundžio meiluže, Daiva atsakė „žinoma, kad ne“.

D. Anužytė pasakojo, kad su Mundžio žmona taip pat buvo pažįstamos: „Labai seniai esame bendravusios, niekada nesusitinkame.“ Moteris teigė mananti, kad jos pavardė skyrybų byloje nuskambėjo todėl, kad ji yra viešas žmogus. „Kodėl neminima niekam nežinoma Lietuvoje pavardė? Jei pavardė būtų nežinoma, niekas jos nerašytų“, - pokalbį baigė tituluota gražuolė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (324)