Komedija buvo filmuota pajūrio kurortuose – Palangoje, Šventojoje ir Nidoje, o į ją pateko ir tikri kurortų poilsiautojai, kurių daugelis apie tai net nenutuokia.

Filmo kūrėjas, Simonas Aškelavičius, ne naujokas kine: prieš pora metų režisavo filmą „Traukinio apiplėšimas, kurį įvykdė Saulius ir Paulius“ kartu su Ričardu Marcinkumi, dar anksčiau buvo vienas iš „Valentinas vienas“ režisierių.

Šįkart režisierius komedijoje pasakoja apie tai, kaip Lietuvoje pirmą kartą surengiamos pavydo žaidynės: į jas atrinktoms trims komandoms atrodo, kad laimėti didžiulį piniginį prizą bus paprasta – tereikės poilsiauti taip, kad pavydėtų visa šalis. Tačiau dalyviams pradeda nesisekti nuo pat pirmų akimirkų, o dar reikalus gadinti ima netikėtai pasirodęs pavydo ekspertas Audrius Antakalnis.

„Komiškumas kyla ir iš to, jog dalyviai prieš kameras negali rodyti, kad jiems nesiseka. O dar labiau intriguoja prie slaptų kamerų vykstančios personažų santykių peripetijos, kurios bus visiems atpažįstamos.

Ateikite pamatyti savęs ir iš to pasijuokti – esu įsitikinęs, kad tik juokas yra priešnuodis pavydui ir šiaip visoms bėdoms gyvenime“, – tikino režisierius.

Komedijoje vaidmenis kuria būrys žinomų aktorių: Giedrius Savickas, Gabija Jaraminaitė, Kristupas Cicėnas, Gabrielius Cicėnas, Larisa Kalpokaitė, Arvydas Dapšys, Lukas Malinauskas, Vaidotas Grincevičius, Gelminė Glemžaitė, Indrė Pivoraitė, Artūr Svorobovič, Romualdas Lavrinovičius, Mindaugas Capas ir kiti.

Premjeros akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)