„Visi sako, kad ji į mane labai panaši. Jos mama dėl to pyksta, bet man atrodo, kad žmonės nemeluoja. Na, bent jau mūsų antakių forma tikrai yra tokia pati“, – nusijuokia jis.

Paklaustas, ar savo dukrai jis palinkėtų aktorės karjeros, Žilvinas susimąsto, mat šios duonos ragaujančiam vyrui gyvenime yra tekę patirti ir šilto, ir šalto.

„Sunku pasakyti, matyt, priklauso nuo situacijos. Aktoriaus karjera visiems klostosi labai skirtingai. Vieniems tai – nuolatinis džiaugsmas, kuomet gali eiti iš vieno sėkmingo projekto į kitą, dirbti tik su geriausiais režisieriais ir nesusidurti su purvu, nesėkmėmis. Žinoma, pas visus to purvo būna, bet skirtingame lygyje. Jei jai būtų numatyta rožėmis klota aktorės karjera – aš mielai jai to palinkėčiau. Ši profesija labai daug duoda. Joje niekada nėra monotonijos, visada yra kažkas naujo, privalai būti visomis prasmėmis geriausioje formoje – pasiruošęs tiek fiziškai, tiek psichologiškai“, – DELFI pasakoja aktorius.

Ž. Tratas persikraustė gyventi į Lietuvą, todėl dabar susitikti su dukra jam pavyksta gana retai.

„Čia gyvenu jau pusmetį. Dėl darbo tenka labai daug važinėti, todėl pasirinkau gyventi Lietuvoje, nes čia yra Europos vidurys. Nesvarbu, ar man reikia į Rytus, ar į Vakarus – ten nuvykti yra gana patogu. Čia labai praktiška gyventi“, – šypteli pašnekovas.

Apie dukrą kalbėdamas Ž. Tratas viso pokalbio metu išlaikė šypseną, mat jau netrukus jo buvusi mylimoji Julija kartu su jųdviejų dukra atvyks į Lietuvą.

„Susitinkame visada, kai tik būnu Rusijoje. Netrukus jos planuoja atvažiuoti į Lietuvą, kol dar geras oras, kol dar džiugina auksinis ruduo. O aš jų labai laukiu. Pabandysiu tada atsiduoti tėvystei“, – pasakoja jis.

Pasiteiravus, ar yra bent menkiausia galimybė, kad jo dukra taip pat persikels gyventi į Lietuvą, Žilvinas to atsakyti dar negali.

„Na, mes dabar tvarkome dokumentus dėl jos pilietybės. Ji turės dvigubą pilietybę iki aštuoniolikos, o jai tapus pilnamete, jei nesikeis mūsų įstatymai, ji turės vieną iš jų pasirinkti. Na, o jei pasikeis – ji turės dvigubą pilietybę. Tokiu atveju ji galės būti ir europietė, ir rusė“, – paaiškina dukrelės tėtis.

Pasirodo, kad mažajai Lukerijai lietuviški žodžiai nėra jokia svetimybė – Ž. Trato ir J. Lubichanskajos dukra ne tik raiškiai kalba, bet ir dainuoja ar sako eilėraščius.

„Moka gana nemažai. Močiutė ją labai moko, o dukra turi tiesiog neįtikėtiną atmintį. Jai vos porą kartų pasakai, o ji įsimena labai ilgam. Ji yra labai imli“, – didžiuojasi žinomas tėtis.

DELFI primena, kad anksčiau Ž. Tratas ilgai slėpė savo mylimąją, kuri jam padovanojo dukrą. Kas ši paslaptinga gražuolė, paaiškėjo rusų žiniasklaidai paviešinus žinią apie Julijos mylimąjį.

Anksčiau rusų spaudoje buvo teigta, kad pora slapta susituokė, tačiau, kaip DELFI tikino Ž. Tratas, jis niekada nebuvo vedęs.

Nepaisant to, kad poros keliai išsiskyrė Julija apie savo dukros tėtį kalba tik teigiamai.

„Lukerija yra mūsų mažoji princesė, mūsų planetos centras ir bendras dėmesio centras. Ją supa visos šeimos meilė ir, žinoma, jos tėčio dėmesys ir meilė. Jis visuomet palaiko ryšį, žino, kaip sekasi dukrelei ir iš visų pasaulio kampelių parveža jai pačių geriausių dovanų“, – anksčiau DELFI yra sakiusi moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)