„Simui šiandien atliekama kaklo išvaržos operacija. Manau, kad tai yra profesionalaus sporto pasėkmės. Tikriausiai, tai sportininkams dažnai pasitaikanti bėda. Iš tiesų nežinau, neturiu kompetencijos komentuoti sveikatos klausimais, neturiu medicininio išsilavinimo“, – apie vyro sveikatos būklę DELFI pasakojo O. Pikul-Jasaitienė.

Garsi moteris neslėpė – paskutiniu metu Simas kovojo su skausmu. Jam, kaip ir dažnam išvaržos problemas turinčiam asmeniui, taip pat teko gerti vaistus.

„Manau, kad sportininkai, iš esmės, geria daug vaistų. Nes jiems tai uždegimas, tai patempimas, tai kitos problemos... Sportininkams vaistai, papildai ir vitaminai ne naujiena – normalus dalykas. Taip pat ir Simas gėrė... Ir ne kartą“, – sakė O. Pikul-Jasaitienė.

S. Jasaitis pasitikėjo medikų rekomendacijomis – tiek gydytojai Lietuvoje, tiek Sicilijoje jam patarė ryžtis operacijai.

Kada gi šeimyna tikisi sulaukti tėvelio namuose?

„Kuo greičiau“, – nusijuokė garsi moteris ir patikino, kad kol kas laukia vyro skambučio, mat nekantrauja sužinoti, kaip gi pavyko operacija.

Simas Jasaitis

S. Jasaičio, kaip profesionalaus sportininko, stažas išties nemažas – karjerą jis pradėjo dar 2000-aisiais. Per 16 metų krepšininkas rungtyniavo 11-oje skirtingų komandų.

DELFI primena, kad į Lietuvą Jasaičių šeima grįžo gegužės 1 dieną. Pora kartu su sūneliu iš Sicilijos grįžo po to, kai S. Jasaičiui pasibaigė krepšinio sezonas Italijos krepšinio klube „Orlandinos Basket“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)