Praėjusiais metais Italijoje kartu su mylimuoju ir artimaisiais vestuves atšokusi Edita pase iki šiol buvo senąja savo pavarde. Po tuoktuvių moteris pasirinko vyro Mirko pavardę, tačiau dėl formalumų oficialiai tai įtvirtinti ji galėjo tik Lietuvoje.

Ketvirtadienį Kaune tituluota šokėja atsiėmė santuokos sudarymo įrašo dokumentą, kuriuo pažymima, kad Edita nuo šiol vadinsis Gozzoli pavarde.

Naują etapą žyminčius pokyčius Edita kartu su šeima išvyko atšvęsti į pajūrį. Nidoje ir Palangoje apsilankiusi šokėjų pora susitiko su draugais ir mėgavosi puikiu oru.

Tiesa, Lietuvoje Edita ir Mirko nuveikė dar kai ką netikėto – Kaune jiedu apsilankė tatuiruočių salone, kuriame išsitatuiravo karūnas. Jųdviejų piešinius skiria tik ženklai po karūnomis – kortų žymėjimams naudojamos „K“ ir „Q“ raidės, reiškiančios karalių ir damą. Karūna simbolizuoja galią ir autoritetą, o karūna su širdimi – besąlygiškos meilės įrodymas.

Edita rezultatu pasidalijo socialiniame tinkle „Instagram“. Tačiau Delfi moteris atskleidė, jog ši tatuiruotė – tikrai nepaskutinė.

„Tikrai daug laimės... Tai pirma, tačiau tikrai ne paskutinė tatuiruotė“, – sakė džiaugsmo neslepianti šokėja.

Delfi primena, kad pora susituokė 2019 metais birželį. Edita kartu su mylimuoju vestuves iškėlė Editos mylimojo gimtinėje Italijoje, o į privačią šventę atvyko dešimtys jaunavedžių artimųjų, bičiulių ir šeimos narių iš viso pasaulio.

Pora šiuo metu gyvena Italijoje ir augina du vaikus – iš pirmos šokėjos santuokos dukrą Evitą ir judviejų bendrą atžalą Romeo.

Europos sportinių šokių čempionė E. Daniūtė ir M. Gozzoli susižadėjo 2016 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)