Pasižiūrėti ir įvertinti kuriamus drabužius J. Statkevičius pasikvietė ištikimiausias savo klientes, pramogų, kultūros, meno atstovus. Kiekvienam VIP svečiui prieš renginį buvo atsiųstas vardinis kvietimas. 

Dainininkė Oksana Pikul-Jasaitienė, dėkodama dizaineriui už dėmesį, paviešino pakvietimą socialiniame tinklalapyje.

Ši kolekcija - himnas skirtingoms pasaulio kultūroms, grožiui. Tai bus renginys, kuris praplečia akiratį, skatina mados bei rengimosi kultūrą. Manau, kiekvienas išsineš kažką malonaus. Tiesą pasakius, visko ir neįmanoma paminėti, tačiau pasiruošta labai rimtai. Bus viskas, kas pakylės jūsų estetinį išsilavinimą“, - prieš renginį sakė J. Statkevičius.

Prieš kolekcijos pristatymą dizaineris žiniasklaidoje išsakė pageidavimus, kaip turėtų apsirengti renginio svečiai.

„Tegul visi į kolekcijos pristatymą ateina su dželabomis arba spalvoti ir atsipalaidavę, noriu, kad būtų tarsi „Tūkstantis ir viena naktis“. Išmokime pagaliau išeiti iš savo liūdnojo fono, atsipalaiduokime“, – siūlė mados kolekcijų autorius.

Renginio svečiai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (310)