„San Tropeze su dar keliomis lietuvaitėmis dalyvavau atrankiniame etape ir man pasisekė – taip gavau pasiūlymą vykti į Tailandą“, – apie netikėtai prasidėjusį nuotykį pasakojo Agnė. Tailande ji praleido savaitę.

Kaip pasakojo mergina, šou dar nėra transliuojamas, šiuo metu rengiami kastingai, vyksta filmavimai įvairiose pasaulio vietose. Konkurso finalas vyks ateinančią vasarą Holivude, Los Andžele.

Šio realybės šou koncepcija, anot pašnekovės, primena kitą itin daug dėmesio pasaulyje sulaukusį realybės šou „America's Next Top Model“. „Šiame šou rengėjai labiau orientuojasi ne į modeliavimą, bet į aktorystę ir kitus merginų talentus. mano žiniomis, nugalėtoja pasirašys kontraktą su aktorių agentūra. tai suteiks galimybę filmuotis Holivudo filmuose“, – apie dideles perspektyvas žadantį projektą kalba modeliu dirbanti mergina. Finalininkės taip pat varžysis dėl milijono JAV dolerių vertės piniginio prizo.

A. Kazlauskaitė teigė, kad užduotys dalyvėms buvo parengtos ne pačios lengviausios. Kai kurios jų reikalavo nemažai ištvermės ir drąsos. „Man Tailande teko bėgti ir per džiungles, leistis lynais, varžytis kanojų lenktynėse. Kitoms merginoms teko išbandyti ir žvejybą, ir kokteilių gaminimą. Mums teko ruošti tailandiečių maistą. Buvo ir įprastesnių užduočių - kaip kad fotosesijos su maudymosi kostiumėliais."

Kaip sako Agnė, patekti į finalą tikrai nebuvo lengva: „Dalyvavo virš 20 merginų, o atsirinko vos 3-4. Už kiekvieną atliktą užduotį buvo skiriami balai ir piniginis prizas. Visos merginos labai stengėsi. Todėl laimėti tikrai nebuvo lengva“. Iš atrankinio etapo Tailande į finalą pateko po dvi merginas iš Lietuvos ir Didžiosios Britanijos.

Be Agnės Kazlauskaitės finale Los Andžele pasirodys dar dvi lietuvaitės.

Projekto filmavimo akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)