„Paroda, atskleidžianti gaivališką moters jėgą“, – taip apibūdinti P. Stefanovičiaus darbai.

Renginio kvietime – ir įkvepiantys vyriausiosios „Ikonos“ redaktorės Agnės Jagelavičiūtės žodžiai: „Tu – stipri ir bebaimė. Nes tu žinai, kad visai gali būti, kad at the end of a day prieš visus stovėsi viena.“

Pavasario žurnalo numerio viršelį papuošė tikra ikona – Asta Valentaitė. Nepriekaištingu stiliumi pasižyminti moteris ant viršelio drabužius pamiršo ir pozavo be kelnaičių.

Ne paslaptis, kad viršelis sukėlė tikrą apkalbų audrą socialiniuose tinkluose: vieni moterį liaupsino, o kiti peikė, neva taip pozuoti moteriai yra tiesiog nepadoru ir nepriimtina.

Tuo tarpu A. Jagelavičiūtė 35-erių Astos žavesį įvardijo kaip dar besiskleidžiantį: „Asta – ne tik žavinga moteris, turinti išskirtinį elegancijos suvokimą. Ji – modelis, kuris, priešingai visiems gamtos dėsniams, su laiku atsiskleidžia vis naujomis, ryškiomis spalvomis.

Ankstyvos jaunystės grožis šiandien jau bejėgis prieš visa griaunančią šio modelio moteriškumo jėgą. Aš nenustebčiau, jei tarptautinė Astos karjera prasidėtų tada, kai visiems modeliams ji baigiasi“.

Renginio akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (265)