Visgi kuris konkrečiai verslininkas paskatino parašyti šį scenarijų, režisierius neatskleidžia. Pasak jo, nors scenarijui įtakos ir turėjo realūs įvykiai, filmo siužetas ir herojai – tik kūrybinė fikcija, buvo skelbiama pranešime spaudai.

Pamatyti naujausios komedijos, kurioje pagrindinį vaidmenį atlieka aktorius Audrius Bružas, nepraleido ir modelis Simona Starkutė, aktorė Ineta Stasiulytė su dukra Upe, aktorius Marius Jampolskis su žmona Renata, atlikėja Oksana Pikul-Jasaitienė ir kiti kviestiniai svečiai.

Įdomu ir tai, kad aktorius A. Bružas į premjerą atvyko prabangiu „Lamborghini“, šalia kurio mielai pozavo ir fotografams.

Tiesa, nesklandumų premjeros metu išvengti nepavyko. Prasidėjus filmo pristatymui dingo garsas. Žiūrovai negalėjo girdėti, kas sakoma, tačiau geros nuotaikos tai neišsklaidė.

Naujos autoriaus komedijos pagrindinis herojus – trisdešimt ketverių metų Donatas Pukys. Jis kartu su savo sužadėtine Laurita ir jos madingu šuneliu Gučiu gyvena Kaune. Už Donatą jaunesnė Laurita dirba instagramo modeliu.

Donatas ne tik vadovauja viešbučiui, kurį jam prieš išvažiuodamas gyventi į Šveicariją paliko tėvas, bet visai neseniai įsigijo kriptovaliutų „fermą“ bei sportinį „Lamborghini“ automobilį. Įvaizdis Donatui – svarbiausias dalykas gyvenime. Būtent dėl to jo ir Lauritos veiduose nuolat spindi šypsenos.

Filmo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)