Garsus vyras savo pasipiktinimą išklojo socialiniame tinkle „Facebook“:

„Lietuviškų atostogų ypatumai arba, kodėl „Small Planet Airlines“ skriaudžia senukus, vyrus, moteris ir lėliukus?

Dabar po 9 ryto. 180 žmonių iš visos Lietuvos jau turėjo nusileisti Hurgadoje, Egipte. Deja, alkani, nemiegoję, pavargę ir pikti visi keliautojai iki šiol „įkalinti“ Vilniaus oro uoste.

Atvykę 3 ryto, vėluodami pusvalandį atostogų ištroškę ir nemažai už jas pakloję žmonės buvo susodinti į minėto oro vežėjo orlaivį. Lėktuvas naujas, švarus, personalas labai malonus.

Deja... Pusvalandį pasėdime prisisegę diržais, bet viltis tuoj kilti žlunga. Skelbiama, kad trumpam visi išlaipinami. Prabėgo trys valandos. Lėliukai verkia, jų mamos irgi braukia ašaras, senoliai snūduriuoja iš nuovargio. Oro uosto darbuotojai informacijos neteikia, nes sako tiesiog jos neturintys... Švieslentės, tarsi nuogos raudonuojančios mergaitės tyli ir meluoja: „informacija bus 7.40, 8.00, 8.40....“

Bet jos vis nėra. Žmonės nusivylę ir pikti. Pro oro uosto langus matyti ne tik besiblaškanti tamsa, bet ir nuvelkamas lėktuvas. Oro uosto darbuotojų akys ašaroja, dreba balsai.

Suprantama, nes keleiviai įniršę, klausytis klykiančių vaikų darosi nepakeliama. Jau 9 ryto. Pagaliau pirmieji žmonės gauna maisto kuponus, nukreipimus į viešbučius, tablo šviečia informacija, kad skrydis numatomas 14.40.

Numatomas! Laukiama pakaitinio lėktuvo, nes šiame virtuvės zonoje prieš pakilimą varvėjo vanduo (sakė stiuardesės). Aplink skamba klausimai, kas žmonėms kompensuos už prarastą (bet apmokėtą) atostogų dieną. „Teztour“, „Novaturas“, „SmallPlannetAirlines“, gal turite atsakymą? Keliauju nuolat, kartais per mėnesį tenka aplėkti kelis žemynus, bet lietuviška atostogų verslo sistema nesugebu atsistebėti...

Deja, vis dar. O gal tai tiesiog po***izmas? Juk tai nei pirmas, nei paskutinis kartas. Gaila tik, kad požiūris į visus juos toks pat – dzin dzin! Šiame poste nerašau apie keliaujančius neįgalius vaikus ir šaltą oro uosto darbuotojų požiūrī. Gal ir jie jau pavargo nuo tokių dzin situacijų...“

Laimė, po 12 valandų laukimo – 16 valandą dienos – keleiviai vis dėlto išskrido išsvajotų atostogų. Tik ar jos – nesugadintos?
E. Žičkaus kelionė į Egiptą kaip reikiant apkartino incidentas oro uoste
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (531)