Šįkart Indrė pasakoja, kaip atsikratyti vieno pikčiausių moters priešų – celiulito.

„Dėl mano genų turiu labai moterišką figūrą ir plačius klubus. Ant kojų taip pat buvo ir nemažai celiulito. Tačiau jo galima atsikratyti be jokio riebalų nusiurbimo. Aš rezultatų pasiekiau savo juodu darbu ir suderinusi mitybą, - pasakojo atlikėja. - Daugelis turbūt nežino, jog celiulitas nebūtinai yra riebalinis sluoksnis. Po oda susikaupia daug skysčių, kurie atrodo kaip celiulitas. Todėl reikia gerti daug vandens, kurie padeda pašalinti iš organizmo skysčius. Žinoma ir kiekvieną dieną atlikti tam tikrus pratimus.“

Kojų ir sėdmenų treniruotei I. Burlinskaitė pirmiausiai rekomenduoja daryti gilius įtupstus. Tai padeda stangrinti užpakaliuką ir kojas.

"Ilgai dariau pratimus sėdmenims ir kojytėms, bet kol nepradėjau daryti šito pratimo, rezultatas manęs netenkino. Todėl labai rekomenduoju paprastus įtupstus, kurie sutvirtins apatinę kūno dalį ir padės atsikratyti celiulito“, - pasakojo Indrė. Pratimą daryti tol, kol pajėgsite. Kartoti po 3-5 kartus.
Indrė Burlinskaitė

Į treniruotę atlikėja būtinai siūlo įtraukti ir nesudėtingą pratimą - atsiguls kilnoti kojas.

Anot Indrės, jei pratimus darysite sąžiningai, celiulito pavyks atsikratyti jau po pusmečio, o sumažėjusios klubų apimtys pradžiugins po kelių mėnesių. „Man per klubus pavyko sumažinti apimtis 6-7 centimetrais, - neslepia Indrė. - Todėl galiu drąsiai pasakyti, kad visos, kurios nori, tikrai gali susitvarkyti su savo riebaliukais.“
Indrė Burlinskaitė
I. Burlinskaitė taip pat visada daro atsitūpimus su štanga. Namuose ją galima pakeisti kokiu pagaliu. Norinčioms sustiprinti blauzdas, rekomenduojamas pratimas - atsistojus prie sienos stiebtis ant pirštų galiukų.
Indrė Burlinskaitė
Po treniruotės norinčioms išvengti raumenų skausmo, Indrė siūlo atlikti raumenų tempimo pratimus. "Tačiau man pačiai asmeniškai patinka rytojaus dieną šiek tiek jaučiamas raumenų skausmas. Tai reiškia, kad gerai padirbėjau sporto salėje", - juokiasi ji.
Indrė Burlinskaitė

I. Burlinskaitės treniruotė – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (310)