Delfi nuomonės formuotojas sutiko papasakoti, į kokį nemalonų įvykį jis pateko ketvirtadienio vakarą. L. Dubrovskis teigė, kad sesės vyras paprašė nutempti jo „Audi“ automobilį, vyras važiavo nuo „Gariūnų“ prekybos centro link Vaidotų.

„Važiavome pirma juosta, greitis buvo nedidelis. Staiga išgirdau ir pajaučiau smūgį. Pamaniau, kad kažkas nutiko su mano tempiamu automobiliu. Netrukus pastebėjau, kad atsidaužęs į atitvarus link manęs atlekia sidabrinis „BMW X5“. Net nesupratau, iš kur jis atsirado. Išstūmė mane į antrą juostą, nudrožė visą mašiną ir už keliolikos metrų sustojo, nes išlūžo ratas ir sprogo oro pagalvės“, – pasakojo L. Dubrovskis.

Žinomas vyras po autoįvykio pirmiausia įsitikino, ar visi su juo važiavę keleiviai sveiki, tuomet nuėjo prie į jį atsitrenkusio automobilio vairuotojo. Jis, anot pašnekovo, iš karto atsiprašė ir pripažino savo kaltę.

„Paprašėme užpildyti deklaraciją. Jis atsisakė. Nei vardo, nei pavardės nepasakę. Pradėjo kalbėti lenkiškai, paskui rusiškai. Pamanėme, kad iš Lenkijos, nes automobilio numeriai buvo lenkiški“, – nemalonią istoriją toliau pasakojo L. Dubrovskis.
Eismo įvykio, 5 kurį pateko Laurynas Dubrovskis akimirka

Po šio trumpo pokalbio nuomonės formuotojas pasakė, kad skambins į policiją, tačiau į jo tempiamą automobilį atsitrenkęs vairuotojas ir toliau prašė to nedaryti.

„Siūlė sumokėti 3 tūkst., paskui 4 tūkst., tada 6 tūkst. Tai pasirodė labai keista. Nesupratau, kodėl jis taip bijo.

Kai atvyko pareigūnai, išklausė, kaip viskas nutiko, tuomet nuėjo prie vairuotojo. Jis iškart pripažino savo kaltę, bet pareigūnams kilo abejonių dėl jo girtumo. Pareigūnai bandė kelis kartus patikrinti blaivumą, bet nepavyko, nes vairuotojas vis negalėjo tinkamai pripūsti į alkotesterį. Tuomet buvo iškviestas kitas ekipažas, kuris nuvežė vairuotoją į ligoninę tikrinti kraujo“, – Delfi pasakojo L. Dubrovskis.

Anot pašnekovo, automobilis, į kurį trenkėsi galimai neblaivus vairuotojas yra sugadintas nepataisomai, o L. Dubrovskio vairuota mašina sulankstyta.

„Ačiū Dievui, niekas rimtai nenukentėjo, visi sveiki, gyvi. Visi sako, kad per laimingą atsitiktinumą nenutiko tragedija“, – teigė žinomas vyras.
Eismo įvykio, 5 kurį pateko Laurynas Dubrovskis akimirka

Anot jo, pradėtas ikiteisminis tyrimas. Kadangi vairuotojas – užsienietis, aiškinamasi jo tapatybė, galimas girtumas, vyksta apklausos.

„Labai tikiuosi, kad viskas išsispręs laimingai, o jeigu bus patvirtinta, kad vairuotojas buvo girtas, jam bus rimta pamoka, kad sėsti už vairo apsvaigus – didžiulė rizika ne tik savo sveikatai, bet ir aplinkinių. Važinėtis apsvaigus tiesiog nepateisinama“, – Delfi sakė L. Dubrovskis.
Eismo įvykio, 5 kurį pateko Laurynas Dubrovskis akimirka

Vilniaus apskr. VPK Komunikacijos poskyrio suvestinėje rašoma, kad vasario 2 d. apie 21 val. Vilniuje, Kirtimų g., galimai neblaivus (neblaivumą pasitikrinti nesugebėjo) vyras (gimęs 1997 m.) vairavo automobilį BMW X5. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 1 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)