„Išleisdami šį numerį kviečiame visus leistis į kelionę – galite keliauti tiesiog skaitydami mūsų žurnalą, o galite susikrauti kuprinę ir nukeliauti tūkstančius kilometrų tam, kad pasigrožėtumėte laukine gamta. Svarbiausia gyvenimo triukšme akimirką stabtelėti ir išgirsti, ką sako tavo širdis. Gal akimirką stabtelėję savo gyvenimo kryžkelėje, tarsi didelėje prieplaukoje, kur pro tave bėga galybė nepažįstamų žmonių, jūs pagalvosite: „Palaukite, o kieno šitas gyvenimas, kurį aš gyvenu?“, - anksčiau sakė jo vyr. redaktorė Agnė Jagelavičiūtė.

Pasak žinomos stilistės, verslininkės ir redaktorės, prekės ženklas „AŠ Ikona“ jau seniai išaugo paprasto leidinio rėmus – tai, ženklas, kuris vienija moteris, nepaisant jų amžiaus, šeiminės padėties ar profesijos.

„Galvodamos apie moteris kiekvieno sezono pradžioje pristatome po naują numerį, o kiekvieną rudenį – ir po naują darbo knygą. Ne kartą sakiau, kad mūsų žurnalas yra pareiškimas, požiūris į moterišką galią. Todėl už atskiras žurnalo dalis atsakingos savo sričių profesionalės – Agnė Grigaliūnienė, Justė Pinkevičienė, Lina Kalinauskaitė. Mūsų komanda labai aiškiai žino, ko siekia, todėl ir rudenį pasitinkame šūkiu – „Mes ne svajojame. Mes planuojame“, - pabrėžė A. Jagelavičiūtė.

Tuo metu Alfas Ivanauskas, kurio vadovaujamiems „Virtuvės mitų griovėjams“ priklauso ženklas „AŠ Ikona“, neslėpė, kad kūrybiniai komandos susitikimai ne visada būna lengvi.

„Įsivaizduokite, ką reiškia suvaldyti tokį būrį ikonų, kai per susitikimus jų dalyvauja daugiau nei 100, - juokėsi A. Ivanauskas. – Tačiau kaskart išvydus naują numerį nekyla jokių abejonių – prie jo dirba savo sričių profesionalai, atiduodantys visa save, kad skaitytojus pasiektų daugelį kitų leidinių pranokstantis žurnalas.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)