Daugelis jų buvo ar yra A. Boso bendražygiai versle ir politikoje. Į šventę atvyko Viktoras Uspaskichas su žmona, Kęstutis Daukšys, Bronius Bradauskas su žmonomis.

Pasveikinti A. Boso jubiliejaus proga atvyko Kauno, Klaipėdos, Druskininkų merai Visvaldas Matijošaitis, Vytautas Grubliauskas, Ričardas Malinauskas.

A. Bosą sveikino ir būrys milijonierių, tarp kurių – ir Tautvydas Barštys su žmona.

Pasveikinti tėčio į šventę atvyko ir jo suaugę sūnus bei dukra, kurių A. Bosas susilaukė su ankstesne žmona Loreta.

Į A. Boso jubiliejų atvyko ir nemažai svečių iš užsienio, todėl šventės vedėjas Vytautas Rumšas jaunesnynis turėjo kalbėti trimis kalbomis – lietuviškai, angliškai ir rusiškai.

Ir A. Bosas, ir jo žmona Daina šventėje švietė ir savo laime, ir išvaizda. Svečių nebijojo, su jais mielai bendravo ir tą pačią dieną, kaip A. Bosas, gimtadienį švenčianti jųdviejų su Daina dukra Urtė Magdelena. Jai šiemet sukako penkeri.

Visi svečiai „Su gimimo diena“ dainavo ir Algiui, taip A. Bosą vadina patys artimiausi bičiuliai, ir jo dukrytei.

A. Boso gimtadienis – birželio 10 diena. Tądien DELFI kalbintas jubiliatas teigė, kad svarbiausias gyvenimo tikslas yra užauginti savo dukrytę.

Tolimesni karjeros planai ir ambicijos? „Niekada gyvenime nesvajojau apie karjerą ir pinigus. Aš tiesiog dariau tai, kas man patiko. Savo gyvenimo pasiekimais esu labai patenkintas. Tiek sporte, tiek šeimyniniame gyvenime, tiek moksle ir versle. Daugiau nieko nenorėčiau, – neslėpė jis. – Didžiausias mano siekis – užauginti vaikus. Penki vaikai – ne juokas. Žinoma, noriu visko, ko ir kiekvienas žmogus: sveikatos, meilės, darnos ir santarvės šeimoje.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (826)