Jaunavedžiai nestokojo geros nuotaikos, o Vaidas mielai pasidalijo ir šventės detalėmis. Paklaustas, kaip sekėsi visi pasiruošimo darbai, jis sakė, kad viskas praėjo sklandžiai, o dalyvavo tik patys artimiausi poros giminaičiai ir draugai.

„Šventei ruoštis sekėsi puikiai. Labai nekantravome ir laukėme jos. Nekvietėme nieko, su kuo ryšiai nutrūkę ar kalbėjomės paskutinį sykį prieš dešimt metų. Nebuvo ir pabrolių ar pamergių, jokių kartuvių, piršlių ir kitų atributų, būdingų lietuviškoms vestuvėms.

Tai buvo paprasta šventė bažnyčioje, po kurios vyksime pavakaroti ir pasiklausyti grupės koncerto, po kurio visi ramiai keliaus į namus. Jokio besaikio keturias dienas truksiančio šventimo neplanavome. Norime civilizuotos šventės“ – pasakojo Vaidas.

Pasidomėjus, kokią pavardę pasirinko jo draugė, Vaidas sakė, kad tai bus tradicinė pavardės forma – Šiožinienė.

„Berta pasirinko mano pavardę ir tapo Šiožiniene. Labai tradiciškas variantas. Ne kokia nors Šiožė, kaip labai populiaru šiuo metu“, – su šypsena teigė humoristas.

Kol kas jaunavedžiai neskubės į medaus mėnesį. Pora guodėsi, kad šiuo metu jie keliauja tik iš vienų vestuvių į kitas, todėl nenorėdami nuvilti draugų, savo medaus mėnesį nukėlė į pavasarį.

Paprašius papasakoti, kur prasidėjo ši draugystė, šiandien nuvedusi juos net prie altoriaus, Vaidas nedaugžodžiavo.

„Mūsų pažintis tikriausiai nieko nenustebins, nes primena tipinę šiuolaikinę istoriją. Susipažinome internetu, pakviečiau ją į pasimatymą, per kurį ėjome žaisti biliardo. Šitaip viskas ir prasidėjo“, – sakė jis.

Poros pasveikinti atėjo ir žinomas humoristas Paulius Ambrazevičius su žmona Kristina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)