Los Andžele įsikūrusi organizacija „Hope For Paws“ gelbėja benamius ir dažnai ligotus gyvūnus.

Lapkričio 7 dieną „Youtube“ pasirodė vaizdo įrašas, kuriame L. Frankonytė gelbėja išsigandusį šunį. Moteris ilgai jaukinasi šunį ir galiausiai jį pagauna, jai talkina ir vaizdo įrašą filmavęs organizacijos „Hope For Paws“ įkūrėjas.

Nuraminus šunį, jis vežamas į prieglaudą, kur yra išmaudomas, jam suteikiama pagalba. Paaiškėja, kad šunelis kenčia nuo infekcijos.

Vaizdo įrašo pabaigoje džiaugiamasi, kad šuo pasveiko ir nebebijo žmonių. Ši istorija vos per naktį tapo viena populiariausių „Youtube“. Ją jau spėjo peržiūrėti daugiau kaip 300 tūkst. internautų.

Savo feisbuko puslapyje L. Frankonytė pasidalijo išgelbėto šuns nuotraukomis ir teigė, kad dar niekada gyvenime šitaip nesijaudino.

„Mano širdis daužėsi, mano keliai drebėjo, gaudydama šunį buvau ten viena ir teturėjau vieną progą! Buvo beprotiškai karšta, mano rankos nusėtos žaizdelėmis, o kojos sudraskytos sausos žolės.

Nesvarbu, kas nutinka, bet šie išgelbėjimai yra to verti, o aš nuolat pasiruošusi išgelbėti daugiau gyvybių“, – rašė L. Frankonytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)