Indrė Stonkuvienė ir Vidas Bareikis su savo atžalomis taip stipriai laukė Šmėklinėmis pramintos progos, kad netikėtai jie Heloviną atšventė viena diena anksčiau.


Smagiai iš to su namiškiais ir sekėjais pasijuokusi pora virto siaubo filmą primenančiai personažais – smilkinius netikru vinimi „pervėręs“ Vidas apsiliejo netikru krauju, o Indrė pasipuošė juodų plaukų peruku ir ant galvos prisitvirtino pjūklą. Šiurpu?


Spalio 31-osios su nekantrumu laukė ir iš spintos įdomesnius kostiumus traukė Lauros ir Šarūno Mazalų šeima. Pora neseniai patvirtino, kad užsikrėtė koronavirusu, tačiau, laimei, socialiniuose tinkluose pora pasidžiaugė gerėjančia sveikata ir pasidalino nuotaikinga nuotrauka.

„Beveik gyvi, – instagrame brūkštelėjo Laura. – Ir pirmasis mūsų Helovinas. Ir tikrai, nėra to blogo, kas neišeitų į gerą! Jei ne koronavirusas, vargu, ar būtų nutikęs šis pirmas kartas! Ačiū visiems už tokį stiprų palaikymą! Mes jau pakilome iš lovų!“


Šiurpą keliančiu personažu šeštadienį virto ir TV laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

„Helovinui pasiruošę. Va, ką daro koronė!? Niekada taip nešvęsdavome šitos tiesiog barbariškos šventės, bet dabar jau rauna stogą“, – instagrame juokavo žinoma moteris.

Indrė Kavaliauskaitė socialiniuose tinkluose dalijosi taip pat Helovino temą atitinkančiu kadru.

TV laidų ir renginių vedėja savaitgalį su vaikais leido sodyboje, kurios prieangį puošė margaspalviai moliūgai ir žvakės, o Indrės galvą puošė melsvų plaukų perukas.


Pasirodo, Šiurpnaktis Jurgai Anusauskienei yra viena laukiamiausių progų, todėl savaitgalį menininkė dalijosi kadru, kurį įamžino jos sūnus Haroldas.

„Helovinas – viena mano mėgstamiausių švenčių. Bet karantinas yra karantinas! Todėl likite saugūs namie, nes kitaip ateisiu ir išsivesiu su savim!“ – juokavo žinoma moteris, kurios veidą nuotraukoje puošė giltinės grimas.

Kiek netikėtą įvaizdį pademonstravo ir Karolina Meschino. Šia proga socialinių tinklų žvaigždė virto išties siaubą keliančiu personažu. „Linksmo Helovino“, – visiems instagrame linkėjo ji.

Karolinos galvą papuošė šviesių plaukų perukas, neapsieita ir be grimo. Tiesa, labiausiai internautams įspūdį paliko jos akys, kurios specialių lęšių pagalba nusispalvino balta spalva. Ilgai su šiuo įvaizdžio elementu merginai išbūti nepavyko, kadangi šis atributas trukdė regėjimui, todėl lęšius Karolina panaudojo tik įamžinant nuotraukas.


Buvusiai merginų grupės narei, sporto trenerei Indrei Burlinskaitei Helovino vakaras taip pat tapo puikia proga virsti personažu iš siaubo filmo.

Specialiu grimu Indrę papuošė Viktorija Miliauskaitė. Vizažistė taip pat ją pasistengė profesionaliai nufotografuoti.

Šiurpą keliančius įvaizdžius pademonstravo ir tinklalaidės „Dar tos čia“ kolegės Ieva Mackevičienė ir Gelminė Glemžaitė. Abiems moterims profesionalų grimą atliko profesionalios makiažo specialistės.


Šiurpiosios metų šventės nepraleido ir iš televizijos ekranų daugeliui atpažįstamas veterinaras Paulius Morkūnas.

„Šeštadienis – Helovinas!!! O mes su žmona, kaip visada, į vakarėlį... Šiemet jis truputi kitoks – namuose, o svečiai, tai moliūgai. Mano mintimis, turime susiimti mes visi, kad pasibaigtų ta corona. Per Užgavėnes vejam žiemą, o per Heloviną varom lauk tą coronyną. Būkit sveiki ir saugokit save bei artimuosius“, – linkėjo jis.


Gražaus, ramaus ilgojo savaitgalio savo sekėjams linkėjo ir Vygintas Kaikaris, įsiamžinęs moliūgų apsuptyje.

„Šiuo metu mes visi išgyvename sudėtingą laikotarpį, kuris reikalauja labai didelio susikaupimo ir atidos, tačiau neturėtume nustoti džiaugtis ir mėgautis akimirkomis.

Priežasčių džiaugsmui tikrai yra ir jų galima rasti daug – kaip, pavyzdžiui, skolinta šventė Helovinas, o kodėl gi ne? Ar nenuostabūs degantys moliūgų žibintai rudens vakarą?“ – svarstė žinomas plastikos chirurgas.


Daugkartinė pasaulio sportinių šokių čempionė, ryškiausių televizijos projektų dalyvė Amerikoje, Indijoje ir Lietuvoje Iveta Lukošiūtė taip pat džiaugėsi Helovino teikiamais malonumais.

Socialiniuose tinkluose profesionali šokėja dalijosi mielu šeimos kadru, kuriame visi jos nariai nepamiršo margaspalvių kostiumų ir šypsenų.

Inga Stumbrienė irgi nesiruošė praleisti vaiduoklių šventės. Šeštadienį žinoma verslininkė virto lėle Barbe su šiurpiu makiažu.


„Linksmo Helovino“, – visiems savo sekėjams instagrame linkėjo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (204)