"Yra įvairių rūšių valgomų vabzdžių. Meksikoje jie laikomi delikatesu. Jie tokie skanūs, - aiškino aktorė. - Mes valgome svirplius, skruzdžių kiaušinius ir vikšrus..., kuriuos kepame. Skirtingais sezonais mėgaujamės skirtingomis vabzdžių rūšimis. Dažniausiai juos pakepiname ir dedame į kukurūzų paplotėlių - tortiljų tešlą. Į ją taip pat reikia įmaišyti šiek tiek avokadų minkštimo, nes kitaip vabzdžiai bus slidūs ir iš paplotėlių iškris. Tačiau minkštimas juos sulipdo ir jie tampa traškūs".
"Bet ką pakepinus, būna skaniau, tačiau vabzdžiai iš tikrųjų labai skanūs. Juos valgyti nuostabu", - teigia S.Hayek.
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją