„Kelias į žvaigždes“ dalyvis Haroldas prisipažino į prodiusavimo upę įbridęs visai neseniai. Drauge su kolega, taip pat realybės šou dalyviu, Vudžiu ir keliais draugais jis prieš metus įkūrė renginių organizavimo bei prodiusavimo įmonę.

Vienintelė vaikinų prodiusuojama grupė šiuo metu yra „Pikų panos“, tačiau būsimos laidos „Talentų medžioklė“ vadovams užteko ir tokios Haroldo patirties.

„Laidos prodiuseriai pamatė mūsų produktą ir pakvietė mus dalyvauti. Sakau mus, nes Vudis taip pat truputėlį prisidės prie viso šio reikalo, tiesiog jį su LNK saisto tam tikros sutartys, todėl jis negali rodytis TV3 eteryje. Šioje laidoje rodysime visą prodiuserių virtuvę: choreografus, stilistus, vokalo mokytojus, įrašų studiją. Išsirinksime žmogelį iš kokio nors miestelio ir padarysime iš jo žvaigždę“, - pasakojo Haroldas.

Vaikinas prisipažino konkrečių planų dar neturintis, bet patikino, kad kurdami įvaizdį šou dalyviui būtinai sukurs kažką ne standartinio ir „truputį sunkesnio“.

Haroldas džiaugėsi palipėjęs realybės šou karjeros laiptais: „Dabar mes nebebūsim uždaryti, kažkas pas mus bus uždarytas porai savaičių“.

Projekte drauge su mylimąja dalyvausiantis Ezopas tegė, kad jie su Gintare jau keletą mėnesių prodiusuoja senjorų muzikinę grupę „Die2kai.lt“.

„Mes su Gintare esame komanda. Aš turiu patirties šou verslo srityje, ji studijuoja kostiumo dizainą ir ekonomiką, todėl turi aštrų protą ir daugybę kūrybinių stilistinių pasiūlymų. Vasarą vyksiančiame realybės šou mes ieškosime dar vieno senjoro grupei „Die2kai.lt“. Jei pasitaikys labai talentingų moteriškių, galbūt paimsime pora bobučių šokėjų“, - juokėsi Ezopas.

Pačios Gintarės pakalbinti nepavyko, kadangi mergina, pasak Lino Karaliaus, pynėsi kasytes.

Kaip rašoma TV3 pranešime spaudai, muzikinės naujų žvaigždžių paieškos „Talentų medžioklėje“ imsis net aštuoni žinomi Lietuvos muzikos padangės prodiuseriai – Natalija ir Deivydas Zvonkai, Egmontas Bžeskas, Lukas ir Vilius, Ezopas ir Gintarė, Žilvinas Žvagulis, Laima Lapkauskaitė, Haroldas, Gediminas Petrauskas, o dainininkų atrankos paradui vadovaus pats Edmundas Kučinskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją