“Ar tas, kuris ne runkelis yra elitas?”, - retoriškai klausia Rimas laidoje “Gyvenimas yra gražus” (LTV). Beje, šio penktadienio laidoje išgirsime ir kitų pašnekovų mintis apie lietuviškas tradicijas ir lietuvių gyvenimo būdą. Sužinosime, ar teisinga nuomonė, jog daugelis mūsų tautiečių verkšlena ir skundžiasi prastu gyvenimu užuot jį keitę.

Gerai žiūrovams pažįstamas R.Šapauskas-Budulis džiaugiasi gyvenimu ir neslepia, jog skaito “Lietuvos ryto” 5 puslapį ir laisvalaikiu mėgaujasi pageidavimų koncertais per televiziją. “Žmogus gali atrodyti labai individualiai ir rengdamasis blogai”, - sako Budulis, komentuodamas savo kuklų aprangos stilių.

Be to, jis laiko save rimtu žmogumi ir palaiko visas daugiavaikes šeimas šalyje, kurios sunkiai, bet gyvena ir tęsia gražias lietuviškas tradicijas. Jo nuomone, kuo daugiau bus vaikų, “tuo daugiau bus miestiečių, daugiau kultūros ir bus geriau Lietuvai”. “Vaikų neturiu, bet ateitis neparašyta. Turėsiu aštuonis vaikus”, - teigia Rimas. Tačiau jis nepataria vaikams iki 16 metų žiūrėti jo kuriamų laidų.

Ar daugiau lietuvių verkšlena, ar daugiau džiaugiasi gyvenimu, sužinosime šį penktadienį laidoje “Gyvenimas yra gražus” 18.45 val. per LTV. Be Budulio, savo nuomonę išsakys dizaineris Aleksandras Pogrebnojus, dainininkė Laima Lapkauskaitė, Svėdasų seniūnas Valentinas Nėniškis, mokytoja ir šešių vaikų mama Jūratė Šaumanienė, vestuvių planuotoja Kristina Kaikarienė, vaikinas-indėnas Donatas Dubauskas bei verslininkė Eva Valentinas.