„Manau, kad titulas ir viskas, kas padeda žmogui tapti labiau žinomu, pritraukia dėmesį. Taip visada atsiranda tų, kurie mato mane per televiziją, skaito mano interviu. Tai galimybė man pakalbėti ir apie kitų žmonių problemas. Kitaip tariant, titulas suteikia ir galimybę padėti. Manau, kad tai yra svarbiausia, ką man suteikė grožio konkurso karūna“, – pasakojo T. Lavrinovič.

Tiesa, pasiteiravus, kiek laiko grožio miegui skiria Tatjana, 33-ejų moteris tik nusijuokė, mat turint įtemptą darbų ir pareigų grafiką skirti laiko miegui pavyksta retai. „Jau ištisus metus miegu po 6 valandas (juokiasi). Būna ir dienų kai jaučiuosi tarsi tai paskutinė mano gyvenimo diena ir labiausiai noriu tik miegoti. Būnu labai pavargusi ir tuomet atrodo, kad jau nebegaliu. Viskas.

Tačiau esu pozityvi ir net kai labai pavargstu, mane palaiko šeima, kaip ir aš juos. Esu didelė savo vyro ir vaikų fanė. Daug energijos suteikia emocijos ir pozityvumas“, – pasakojo ji.

Grožio pasaulyje besisukanti T. Lavrinovič pastebi ir čia galiojančius stereotipus bei standartus, kurie moteris paverčia kone
vienodomis vaškinėmis figūromis. Ji mano, jog neatitinka daugelio moterų grožio standarto, todėl laimėjimas jai sukėlė didelę nuostabą.

„Žinoma, dabar galioja kiti grožio standartai ir, žinote, kai laimėjau, pati labai nustebau. Sąžiningai galiu pasakyti, kad nesitikėjau. Mažiausiai tikėjausi išgirsti savo pavardę. Tačiau jaučiu kažkokią vidinę savo jėgą ir žinau, kad galiu pasiekti, net jei ir nesu gražuolė su 60 cm talija.

Viskas lyg manyje yra, nors be plastinių operacijų ir neištobulinta, bet viskas sava. Žinoma, kas antra moteris šiandien lankosi kosmetologo kabinete ir to aš neneigiu. Tačiau plastinių operacijų aš nesidarau“.

Moterys, kurios darosi daugybę plastinių operacijų ir siekia ištobulinti savo kūnus mūsų pašnekovei atrodo juokingai. „Jos visos, nepaisant mano didelės pagarbos Michaelui Jacksonui, tampa panašios į jį. Tai tarsi tipažas ir, atrodo, tampa taisykle“.

Vis dėlto, svarstydama, kas jai padeda išlaikyti grožį, šypseną veide bei pelnyti grožio titulus, Tatjana prisimena savo šeimą. Ji sako, jog namuose pozityvumo netrūksta, o didele dalimi prie jos pozityvaus gyvenimo būdo prisidėjo ir vyras.

„Kai norisi verkti, rėkti ir su kuo nors tuoj pat susipykti, kartais verta nutylėti, išgyventi ar papasakoti artimiems žmonėms.

Taip, mano vyras dažnai juokauja ir kartais jo juokeliai pereina visas ribas namuose, todėl tenka stabdyti (juokiasi). Tačiau pozityvumas yra gyvenimo būdas. Jo ir mano tėvai tokie, todėl ir mūsų šeimoje netrūksta juoko ir pozityvumo. Yra žmonių, kurie visada kaltina kitus, ieško kaltų. Mes to neturime“, – pasakojo 33-ejų T. Lavrinovič.

Paklausta, kiek pinigų išleidžia grožiui, Tatjana pradėjo skaičiuoti ir pasimetė, mat daug pinigų sutaupo vien tam, jog fotosesijoms ar renginiams jai nereikia ieškoti profesionalaus makiažo specialisto.

„Na, paskaičiuokime (juokiasi). Reikia padažyti žilus plaukus. To neišvengsi. Kartais reikia pas kosmetologą, kaip ir visoms moterims. Tačiau makiažą sau pati darau. Net ir vykdama į konkursą ar fotosesijoms visada dažausi bei šukuoseną pasidarau pati. Kažkada baigiau kursus ir įgijus praktikos galiu puikiai padaryti makiažą ar sušukuoti ne tik save, bet ir kitus“, – pasakojo trijų vaikų mama.

Apie išvaizdos korekcijas ir plastines operacijas moteris kol kas negalvoja, nors, anot jos, jei tik prireiks ateityje, pasidomės ir galbūt pasitobulins išvaizdą, nors kol kas apie tai kalbėti dar labai anksti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)