Penkerius metus ilgalaikio makiažo verslu užsiimanti Justina prisipažino, kad svečioje šalyje jai niekas nebuvo padėta ant lėkštutės. Ji, kaip ir daugelis kitų emigrantų, ėmėsi pačių juodžiausių darbų: buvo kambarine, dirbo sandėliuose ir greito maisto restorane. Tačiau šiandien ji džiaugiasi atradusi sau mylimą darbą.

„Išvykau norėdama užsidirbti pinigėlių. Norėjau raudono Toyota Celica automobilio. Tai buvo mano tikslas“, - išvykimo iš Lietuvos priežastis laidoje dėstė pašnekovė.

„Išvažiavau porai mėnesių ir, kaip dažnai nutinka, pinigai suviliojo, todėl likau ilgiau“, - prisipažino ji.

Grožio specialistė prisimena, kad verslo pradžioje ji turėjo lietuvių klienčių, tačiau nusivylusi jomis, daugiau dėmesio ėmė skirti britėms.

„Man patinka, kad britės rekomenduoja tave. Jos, pasidariusios procedūrą, garsiai apie tai kalba, pasidaro asmenukę, draugėm nusiunčia. O lietuvės – ne. Jos labai santūrios ir sako, kad nieko nėra prisidariusios ir yra gimusios natūraliai gražios“, - ironijos neslepia Justina.

Lietuvė pasakoja, kad siekdama grožio, ji ryžosi atlikti kelias plastines operacijas.

„Esu pasidariusi skrandžio mažinimo operaciją, pasididinau krūtinę, pasididinau lūpas. Ir viskas, daugiau nieko. Na, dar šiek tiek turiu maniją tatuiruotėms. Tai tarsi narkotikas man“, - juokauja emigrantė.

Justina didžiuojasi būdama lietuve, todėl net ir Londono gatvėmis ji eina iškėlusi galvą.

„Visada sakau, kad esu lietuvė. Net britai sako, kad mes – gražiausios moterys“, - teigia ji.

Vis dėlto, iš kitų lietuvaičių Justinai tenka girdėti nemalonių replikų ne tik apie savo plastikų chirurgų patobulintą išvaizdą, bet ir turtus, kuriuos ji neva susikrovė pasiturinčių vyru pagalba.

„Kai dirbdavau namuose, lietuvės sakydavo: „Ar čia tavo namas? Pati nusipirkai?“. Nei labas, nei ką. Paskui įsidirbusi, nusipirkau geresnę mašiną. Tada automatiškai pradėjo sklisti kalbos, kad susiradau vyrą, su kuriuo miegu. Arba meilužį, arba senuką, kurį išnaudoju. Deja, neturiu. Dirbu dieną naktį, turiu namą, vaiką, papūgą – tai visa mano šeima, kurią turiu išlaikyti savo darbu“, - LNK laidoje dėstė pašnekovė.

Dalis lietuvių Justiną gali atsiminti iš skandalingai pagarsėjusios merginų grupės „Dijos“, kuri vos pradėjusi savo karjerą, netrukus iširo. Dabar lietuvė ėmėsi solinės karjeros.

„Aš išėjau iš grupė, o jos – nežinau. Nesutapo mūsų interesai. Buvo daug melo, pavydo. Visko buvo. Man nepatiko, todėl bėgau visomis keturiomis. Buvo lendama per daug į asmeniškumus, buvo nurodoma, su kuo tu negali bendrauti, šnekėti“, - apie pasitraukimą iš grupės kalbėjo emigrantė.

Dainuoti viena nusprendusi Justina sako, kad nesiruošia atsisakyti savo seksualaus įvaizdžio.

„Man patinka fotografuotis. Labai daug žinučių sulaukiu iš fotografų, kadangi esu drąsi, su manimi galima įgyvendinti daug idėjų. Manęs laukia jau šešios fotosesijos ir jos nėra erotinės“, - pabrėžia ji.

Socialinėje erdvėje Justina nevengia demonstruoti asmeninio gyvenimo akimirkų, kuriose netrūksta ir provokuojančių kadrų.

„Sulaukiu daugiau komplimentų. Man patinka save rodyti, o kodėl ne? Anksčiau buvau kaip pelytė, sėdėjau namuose, dirbau, atrodžiau visiškai kitaip. Dabar esu ryški ir noriu šaukti visam pasauliui, kad aš čia, aš sugrįžau!“ - emocingai TV laidoje sušuko dalyvė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (228)