Džiugią žinią G. Lebedeva pranešė instagrame.


Pora dukrelei skyrė itin retą Elaros vardą, šiuo vardu Lietuvoje pavadintos vos kelios mergaitės. Elara graikų mitologijoje yra karaliaus Orchomeno dukra, Dzeuso meilužė, kurią šis nuo savo žmonos deivės Heros slėpė giliai po žeme, ir kur ji pagimdė Titiją.

Žinia apie šeimos pagausėjimą svajojusią porą pasiekė vasarą.

„Kai rugpjūčio pradžioje pasijutau neįprastai, visi ženklai bylojo apie vaikelį, tad nebuvau itin nustebusi. Antro vaikučio labai norėjome, jį planavome ir tikėjome, kad netrukus namuose bėgios dar vienas džiaugsmas. Ir mane, ir vyrą sužinojus puikią naujieną apėmė pasakiškos emocijos“, – žurnalui „Žmonės“ pasakojo Greta.

Pora susituokė 2017 m. rugpjūčio 25 d. Amžiną meilę prieš Dievą pora prisiekė po beveik ketverių metų draugystės. Kone visą draugystės laiką pora buvo sužadėtiniai. Žiedelį Gretai ant piršto Aleksandras užmovė praėjus vos trims mėnesiams nuo draugystės pradžios.

G. Lebedeva vestuvėms pasirinko dizainerės Agnės Biskytės kurtą baltą suknelę, veidą, prieš žengdama į bažnyčią, dengė baltu nuometu. Rankose spaudė baltų gėlių puokštę: dailiai surištų rožių puokštės viršų puošė keli elegantiški baltų orchidėjų žiedeliai.

„Etapas buvo rimtas, ėjome to link ir eisime toliau“, – apie vestuves po ceremonijos žurnalistams kalbėjo Aleksandras. Olimpietis neslėpė, kad jau nuo ryto jautė virduje kirbantį jauduliuką. „Jau buvau pamiršęs tą jausmą, bet ryte apėmė toks jausmas, lyg man šiandien būtų varžybos, – šyptelėjo imtynininkas. – Nors kai atėjau į bažnyčią ir pamačiau savo žmoną, nusiraminau.“ Praėjus pusmečiui po vestuvių pora ėmė lauktis sūnaus, kuriam suteikė Eldaro vardą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)