Džiugią naujieną apie šiandien aplankiusius gandrus G. Lebedeva pranešė feisbuke, pasidalindama pirma kūdikio nuotrauka.

Fotografiją papildė ir miela žinutė, kurioje naujai iškepti tėvai atskleidė mažyliui suteiktą vardą: „Štai ir mūsų angeliukas – Eldar“. Dažno lietuvio ausiai neįprastas vardas simbolizuoja ugnies karį, valdovą.

G. ir A. Kazakevičiai mažylio lytį ir būsimą vardą paslaptyje laikė kaip įmanoma ilgiau. „Viską žinome, tačiau visa tai atskleisime po gimimo“, – praėjusią savaitę DELFI žadėjo Greta.

Paskutines nėštumo dienas skaičiavusi sporto trenerė tikino, kad nėštumo metu jautėsi gerai.

„Jaučiuosi neblogai, energijos nestinga. Aišku, judėti truputį jau sunkiau, jaučiuosi tarsi banginukas. Emocijos labai geros, gyvename laukimu. Liko vos keletas savaičių. Mano vyras visada rūpestingas, aišku, šiuo laikotarpiu jis yra ypač supratingas, nes daug ko tenka atsisakyti, apsiriboti“, – neseniai DELFI sakė G. Lebedeva.

Paklausta, ar šiuo ypatingu etapu pakito jos mityba, G. Lebedeva prisipažino, kad stengėsi savęs neriboti.

„Mityba beveik nepakito, gal vos daugiau leidžiu sau pasmaližiauti paskutiniu laikotarpiu. Niekada savęs neribojau, svarbu, kad mityba būtų subalansuota. Svorio prieaugio nesureikšminu. Viskas gerai, tai laikina ir tikrai žinau, kad grįšiu į įprastą formą ateityje“, – teigė ji.

Nors Gretos vyras nepastebėjo, nėštumo metu ji tapo šiek tiek jautresnė.

„Na, prieš moters organizmo hormonus nepakovosi. Klausiau vyro, sakė, kad niekas nepakito – kokia buvau, tokia ir likau. Bet pati jaučiu, kad tam tikrais momentais esu truputį jautresnė, bet, matyt, minimaliai“, – sakė pašnekovė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)