„Norint pasiekti Pasaulio Gineso rekordą, vien įprastų treniruočių nepakanka. Todėl kreipiausi į skirtingų sričių profesionalus, kurie padėjo tobulėti visapusiškai”, – intrigavo Rokas, kortos į aukštį metimu pelnęs Gineso rekordą.

Trumpame filmuke galima matyti, kaip Rokas kartu su vienu garsiausių šalies virtuvės šefu Deivydu Praspaliausku mokosi gaminti maistą, lavina šokio judesius su choreografu Šarūnu Kirdeikiu, veda TV laidą su Radistais Jonu Nainiu ir Rolandu Mackevičiumi bei pasirodo scenoje su „Sel“ grupės lyderiu Egidijumi Dragūnu.

Kortos metimą į 14,35 metrų aukštį R. Bernatonis pakartojo prieš tiesioginę Lietuvos-Slovėnijos rungtynių transliaciją. Londono Gineso rekordų atstovybės sertifikatą Rokui Bernatoniui įteikė „Siemens“ arenos direktorius Juras Vėželis.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)