Taip, įstojau į Socialinių mokslų kolegiją (SMK), studijuosiu kūrybos ir pramogų industrijas. – DELFI sakė E. Citovičiūtė. – Ilgai rinkausi, ką studijuoti ir nusprendžiau, kad noriu būtent ten“.

Paklausta, kodėl pasirinko SMK, o ne universitetą, mergina teigė, kad ją sužavėjo mokymo įstaigos naujoviškumas. Be to, kolegija yra arti Elitos darbo.

Mergina pasirinko dienines bakalauro studijas, kaip pati sako, darbą suderinti su mokslais jai tikrai pavyks.

„Tikrai suderinsim. Kai nori, tai viską suderini“, – užtikrintai kalbėjo ji.

Baigusi 12 klasių Elita niekaip negalėjo apsispręsti, ką norėtų studijuoti. Mokykloje puikius pažymius gaudavusi mergina negalėjo nuspręsti, kurie mokslai jai įdomiausi. Gražuolę traukė ir menai, ir scena. Anot jos, tik dabar ji yra tvirtai apsisprendusi.

„Buvo labai smagu ateiti į Rugsėjo pirmąją ir išgirsti visus taip motyvuojančiai kalbančius. Tikrai įkvėpė, – DELFI sakė mergina. – Labai noriu mokytis ir tobulėti“.

Elita Citovičiūtė
Elita Citovičiūtė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (160)