Į Londoną mergina pasiėmė net 30 suknelių, kurios tilpo vos į du kelioninius lagaminus bei vieną nedidelį krepšį. Vėsų rudens vakarą mergina oro uoste buvo vos atpažįstama - jos veidą dengė didžiulė stilinga skrybėlė. Spragsint fotoaparatams, kiti skrydžių registracijos laukę keleiviai nedrąsiai žvalgėsi, vieni kitų klausdami, kas ši mergina. Pasigirdo netgi spėlionių, kad galbūt tai kokia nors Holivudo žvaigždė.

Gražuolė į oro uostą atvyko su tėvais ir širdies draugu. Į trijų savaičių trukmės nepamirštamą nuotykį mylimąją išlydintis grupės "Šarka" narys Tomas Legenzovas nepaleido mylimosios rankos iki pat atsisveikinimo akimirkos prie patikros punkto.

Pirmadienį, spaudos konferencijos metu, Agnė pasakojo jau susipažinusi ir su konkurentėmis – peržvelgusi jų nuotraukas internete. „Stebėjau pernai metų dalyves, pernai man bendras vaizdas pasirodė geresnis. Šiemet Venesuela ir kitos egzotiškos valstybės išrinko ne būtent tos valstybės grožį reprezentuojančias merginas. Nelaikau savęs prastesne už kitas, visos turime vienodas galimybės save pateikti“, – entuziazmo išvykdama nestokojo Agnė.

A. Kavaliauskaitė į konkursą išskrido viena. Finalo metu jai į pagalbą turėtų atvykti Liutauras Salasevičius, kuris rūpinsis ir šukuosena, ir makiažu, bei širdies draugas Tomas Legenzovas.

Grožio konkurso renginiai D. Britanijoje prasideda jau rytoj, lapkričio 20 dieną, didysis finalas vyks gruodžio 14-ąją. Iš viso pasaulio susirinkusios merginos varžysis ne tik dėl gražiausios pasaulio moters karūnos, taip pat bus renkama „Mis talentas“, „Mis sportas“ bei „Top modelis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)