Kodėl nerandame tinkamų drabužių?

Rubrikos „Veidai“ redaktorės Gintarės Urnikienės kalbinama A. Jagelavičiūtė sakė, kad svarbu rūpintis savo spintos higiena, o tuomet nekils ir problema, jog nėra ką apsirengti.

„Svarbu rūpintis spintos higiena. Jei tavo spinta netvarkinga, joje yra daiktai, kurie sugadinti, niekada neturėsi, ką apsirengti. Jei turite mėgstamą megztinį, bet ant jo yra dėmė ir pakabinsite jį į spintą, tris kartus kai skubėsite bei norėsite jį vilkėti, negalėsite to padaryti. Vėliau išsivystys supratimas, kad jis netinkamas. <...> svarbiausia, kad daiktai būtų sistemingai sudėti ir būti paruošti vilkėti“, – A. Jagelavičiūtė kalbėjo laidoje.

Paklausta apie būsimą renginį „Lažinamės, tu turi ką apsirengti“, Agnė neslėpė, jog tai – naujas iššūkis jos karjeroje.

„Mėgstu iššūkius ir man patinka, kai visi galvoja, kad konkuruoji su kažkuo, bet iš tiesų mes konkuruojame tik su savimi. Jie nori sau įrodyti, kad kažką gali. Aš renginio bijau žiauriai. Manau, kad ateisiu ir sąžiningai pasakysiu, kad bijau“, – sakė laidos herojė ir pridūrė, jog stovint prieš minią yra patyrusi „balto lapo“ efektą, kuomet stovėdamas auditorijoje negali prisiminti nieko. Net savo vardo.

Agnė paliko ir intrigą. Jos stiliaus šou bus ir pramogų. Pažadą koncertuoti čia jau davė ir vienas itin žinomas atlikėjas, kurio stilistė kol kas dar nenori išduoti.

Agnė Jagelavičiūtė

Neribotos galimybės stiliaus negarantuoja

Pasak žinomos stilistės, didelis drabužių skaičius ir neribotos finansinės galimybės negarantuoja stilingų pasirinkimų. Tik vienetai neribotas finansines galimybes turinčių moterų yra iš tiesų stilingos.

„Šis renginys pirmiausiai yra apie stiliaus kapsulę. Turėdamas 8-12 daiktų gali išgyventi ir realiai nieko daugiau nereikia, nors mes visi tikrai turime daugiau drabužių.

Stiliaus jausmas yra kaip ir bet kuris kitas talentas. Visada yra labiau apdovanotų žmonių. Ne visi gali matyti spalvomis ar visko mokėti. Visi supranta, kad negali būti operos atlikėjais, matematikais, bet visi mano, kad gali būti stilistais. Žinoma, kai kurie žmonės turi daugiau jausmo, kai kurie mažiau, bet daugelis apsirengti moka“, – pasakojo ji.

Gerai nusiteikusi laidos pašnekovė pasakojo, jog nors iš šono ir gali atrodyti, kad jai visuomet sekasi, visi jos pasiekimai yra sunkaus darbo rezultatas. „Man nesiseka loterijose. Aš tiesiog dirbu“, – nusišypsojo ji.

„Žmonės šiaip sau nesiskiria“

DELFI TV eteryje buvo paliesta ir itin jautri tema. Neseniai apie skyrybas su vyru Mantu Volkumi paskelbusi A. Jagelavičiūtė sakė, jog ją sekantieji iš tiesų palaikė. Tik medijose buvo tyčiojamasi iš sunkiai suvokiamų dalykų.

„Nesuvokiu, kas gali džiaugtis, kad šeima sugriuvo. Žmonės nesiskiria šiaip sau. Skyrybos neįvyksta, kai apie tai pasakoma. Jos įvyksta daug anksčiau, o visa kita yra formalumai, laikas, kai prieini prie to ir apsisprendi, kad tai įvyks. Žinomiems žmonėms būna didžiulis spaudimas <...>.

Visos turime teisę būti apkabinamos ir pramerkusios akis matyti kitas mylinčias akis bei norėti nusišypsoti“, – sakė ji.

Laidoje dalyvavusi Agnė neslėpė, jog šis gyvenimo etapas ir patirtis jai yra itin skaudūs. „Būna gyvenime žmonėms, kad kažkas pasibaigia ir neprasideda. Tai yra žiauriai skaudu. Kalbu ir net galėčiau raudoti. Tai yra labai baisu, kai mylėjai žmogų ir supranti, kad kažko nebėra. Ar du žmonės turi būti nelaimingi? Kai du žmonės išsiskiria, laimingi gali būti keturi“.

Agnė Jagelavičiūtė
Knygos sėkmė

Minėtame renginyje bus pristatyta ir naujausia Agnės knyga apie stilių „Tu turi ką apsirengti“. Tiesa, šis leidinys sulaukė savo sėkmės dar iki pasirodė prekyboje. Jau dabar yra išpirktas visas tiražas, tačiau žinoma moteris pažadėjo padaryti viską, jog renginyje taip pat būtų galimybė įsigyti šią knygą.

„Ši knyga gali būti geriausia Kalėdų dovana. Joje bus aprašyta viskas, kas netilps ir į renginio formatą“, – išdavė A. Jagelavičiūtė.

Anot jos, dalintis savo mintimis, patirtimi ir žiniomis visuomet malonu. „Gera kai kažką moki ir gali pasidalinti. Kam nereikia – nepirkit, bet kam reikia – padariau ją kietai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (159)