G. Grygolaitytė-Vasha Delfi pasakojo, kad Graikiją vadina savo antrais namais, nes kurį laiką gyveno šioje šalyje, tiesa, dabar čia ji grįžo dėl malonių žmonių, skanaus maisto ir nuostabių vaizdų.

„Šį kartą Graikijoje lankiausi savaitę laiko, buvau Santorinio saloje. Joje kažkada atostogavome ir su mama, bet dar buvau vaikas, todėl beveik nieko neprisiminiau, o dabar salą pamačiau visiškai kitomis akimis“, – šypsojosi moteris.

Gabrielės Grygolaitytės-Vashos atostogų Graikijoje akimirka

Kelionės metu keturias dienas ji praleido ir pasaulinio lygio žvaigždžių pamėgtoje Mykonos saloje, vis dėlto ši vieta atlikėją kiek nuvylė.

„Rekomenduoju nuvykti į Santorinį, nes tai labai romantiška ir graži sala. Keliaukite šioje saloje be vaikų, nebent jie – vyresnio amžiaus. Mykonos tikėjomės sudalyvauti garsiuose vakarėliuose apie kuriuos pasakoja daugybė žmonių, bet kadangi jau sezonas ėjo į pabaigą, nieko įspūdingo nepamatėme, vis dėlto sudalyvauti pavyko. Įspūdžiai geri, nors kainos labai, labai didelės, todėl, jei reikėtų antrą kartą rinktis, kur keliauti, iš šių dviejų salų, rinkčiausi tik Santorinį“, – neslėpė žinoma moteris.

Gabrielės Grygolaitytės-Vashos atostogų Graikijoje akimirka
Gabrielės Grygolaitytės-Vashos atostogų Graikijoje akimirka
G. Grygolaitytė-Vasha pasakojo, kad rugsėjo mėnesį salose vis dar buvo matyti daug turistų, o kai kuriose vietose, norėdama nusifotografuoti, turėjo luktelti, kol sumažės žmonių kiekis.

„Bet tikrai įmanoma prieiti prie tam tikrų vietų, pavyzdžiui, kalnuose nebuvo jokių problemų. Visur galima privažiuoti su keturračiu, nėra masės žmonių, galima pailsėti ir išvengti viso šurmulio, priklauso nuo to, kur važiuoji“, – kelionės įspūdžiais dalijosi atlikėja.

Ji teigė, kad šiemet teko aplankyti nemažai šalių, todėl atkreipė dėmesį į pasikeitusias kelionių kainas. Anot jos, su kiekvienomis atostogomis reikia vis didesnės sumos, vis dėlto viskas priklauso nuo pasirinktos atostogų krypties.

„Jei keliausite į Graikijos žemyninę dalį, ne į salą, galima išleisti tiek pat pinigų, kiek ir Lietuvoje. Kadangi ten gyvenau, galiu palyginti kainas. Bet, tarkime, salose, žinoma, brangiau. Jei turite daug pinigų ir norite pamatyti kažką prabangaus, skriskite į Mykonos, jei norite pabūti prabangiai, gražiose vietose, bet išleisti mažiau, tada siūlau Santorinį. O, kalbant apie visas kitas šalis, metams bėgant pastebiu besikeičiančias kainas, bet manau, kad atostogas galima susiplanuoti ir sau prieinamas“, – Delfi sakė G. Grygolaitytė-Vasha.

Gabrielės Grygolaitytės-Vashos atostogų Graikijoje akimirka

Paklausta, ką patartų žmonėms, kurie savo atostogas renkasi praleisti šiose salose, žinoma moteris sako, kad ieškantiems vakarėlių, jų galima rasti ir Mykonos senamiestyje, išvengiant privačių vilų ar barų.

„Manau, kad tai yra tiesiog išpūstas burbulas, viskas priklauso ne nuo pinigų, o nuo nusiteikimo. Man teko pabūti ir prabangiose vietose ir paprastesnėse. Galiu pasakyti, kad nebuvo verta mokėti didelių pinigų, tam, kad nueiti pavalgyti į restoraną, po kurio, galų gale kitą dieną labai prastai jaučiausi.

Tokia mano patirtis. Gal kitiems labiau patinka eiti į prabangias vietas, bet Mykonos saloje viskas labai sutvarkyta, todėl, kalbant apie, pavyzdžiui, miestą, tikrai jo galima rasti skanaus ir ne tokio brangaus“, – savo patirtimi dalijosi atlikėja.

Gabrielės Grygolaitytės-Vashos atostogų Graikijoje akimirka

G. Grygolaitytė-Vasha teigė, kad kelionių metu didelės sumos pinigų neišleido ir pirkiniams. Kita vertus, ji svarstė, jog būtų protinga kiek pataupyti, o išpardavimų metu parsivežti stilingų pirkinių.

„Bet aš tiesiog gyvenu, jei pamatau, kad man patinka koks nors daiktas ir leidžia galimybės, jį įsigyju, jei ne, tai ne. Šį kartą buvo labai daug išpardavimų, kai ką nusipirkau, bet tai nebuvo įspūdingas metų pirkinys“, – kalbėdama su Delfi šypsojosi G. Grygolaitytė-Vasha.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)