„Tiesa, būtų gerai, kad nereikėtų ryte valyti apsnigto automobilio. Niekaip nesusitvarkau savo garažo“, – šyptelėjo G. Alijeva.

Vaizdo įrašu, kuriame matyti papuošta eglutė, Goda pasidalino su sekėjais. Raudoni, sidabriniai, aukso spalvos žaisliukai rado savo vietą ant žaliaskarės.

Prieš kelerius metus atlikėja „Delfi“ yra pasakojusi, kad jau kurį laiką eglutę puošia gerokai prieš Kalėdas. Nepaisant to, vaikystėje viskas būdavo kiek kitaip.

„Su tėvais eglutę puošdavome tik Kūčių vakarą, – tuomet tikino Goda. – O dabar norisi tą jaukumą, šilumą ir šventinę nuotaiką, tuos kalėdinius jausmus išlaikyti kuo ilgau.“

Delfi primena, kad Kalėdų eglę jau pasipuošė ir Godos scenos kolegė Natalija Bunkė. Ryškūs raudoni žaislai, ledinukų-lazdelių imitacijos, „apsnigti“ kankorėžiai, žaismingų spalvų lėlės iš baleto „Spragtukas“, eglėje pasiklydę elfai – spygliuotas medis atspindi viską, kas susiję su Kalėdomis.

Natalija savo parduotuvės internetinio puslapio naujienlaiškiuose negaili patarimų, kaip papuošti namus Kalėdoms. Praėjusiais metais savo pirkėjams rekomendavo originalią idėją – šmaikščiai kyšančias tarp eglės šakų įkliuvusių elfų kojytes. Šiemet tokį sumanymą ji įgyvendino ir pati.

„Visus žaislus įsigijau dar rugpjūtį, nes prekybininkai visus kalėdinius atributus užsakinėja jau vasaros pabaigoje. Na ir jau rugsėjo pradžioje mums į namus atkeliavo labai gražios dekoracijos: raudoni, vyšnių spalvos apvalūs papuošalai, „Spragtuko“ herojai, elfų kojytės, kaspinai ir kitos detalės. Dar labai laukiau tokių didelių raudonų, apsnigtų sunkvežimių su eglėmis. Tačiau vis dar nesulaukiau ir nusprendžiau puošti be jų“, – pasakojo žinoma atlikėja.

Namų jaukumu besirūpinanti Natalija neslepia, kad šiai šventei kasmet tenka plačiau praverti piniginę. Praėjusiais metais šeimai teko įsigyti ne tik naujų žaislų, bet ir eglę, todėl Kalėdos atsiėjo nepigiai.

„Praėjusiais metais puošybai išleidome virš 1000 eurų. Vien eglė kainavo virš 500. Gyvas medis ant šildomų grindų tiesiog labai greitai nubyra, nesvarbu, koks jis bebūtų, todėl rinkomės dirbtinį. Be to, labai daug darbo prireikė pritvirtinant žaislų dėžės imitaciją. Šiemet, kadangi eglę buvo likę tik išlankstyti, sutilpome į 400 eurų biudžetą.

Aš kiekvienais metais noriu ją papuošti kaip nors kitaip. Priskiriu save prie dekoratorių, todėl norisi į tai pasižiūrėti kūrybingiau. Nesamdau dekoravimų meistrų, viską darau pati. Be to, jeigu minčių pritrūktų, jų visada galima pasiskolinti iš interneto. Ypatingai dabar, kai instagramo, „TikTok“ ir „Pinterest“ programėlės tokios populiarios“, – patarė Natalija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (153)