Skolų išieškojimo bendrovė "Gelvora" skelbia, kad su kreditoriais atsiskaityti neskuba už festivalio organizavimą atsakinga VšĮ "Be2gether" ir kita G.Klimkevičiaus įmonė – "Klimkynės parkai". Ši atsakinga už verslininkui priklausantį kompleksą: Norviliškių pilį, kurios pašonėje vyko festivalis "Be2gether", dvaro sodybą "Klimkynė", Pakruojo dvarą ir restoraną "Medžiotojų namai".

Regis, G.Klimkevičius nesugeba atsiskaityti netgi už tūkstančius žmonių sutraukusį festivalį, kurio bilietai kainavo toli gražu ne po dešimt litų. "Gelvora" dienraščiui patvirtino, kad VšĮ "Be2gether", organizavusi vieną didžiausių muzikos renginių Lietuvoje, neatsiskaito už renginio organizavimo paslaugas ir sceninės įrangos nuomą. Šios paslaugos suteiktos dar birželį.

Bendrovė "Klimkynės parkai", pavadinta pagal savininko pavardę, esą prasiskolino už elementarias prekes ir paslaugas. Pavyzdžiui, įmonė nemenką sumą esą skolinga už maisto produktų tiekimą G.Klimkevičiui priklausančioms maitinimo įstaigoms.

Pats G.Klimkevičius dienraščiui teigė, esą "Klimkynės parkai" jokių skolų neturi, o VšĮ "Be2gether" iš tiesų kamuoja nemenkos skolos. Tačiau verslininkas tikino, esą tai ne jo, o programos "Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009" (VEKS) kaltė.

G.Klimkevičius teigė negalįs tiksliai nurodyti, kokios skolos slegia festivalio organizatorius. "Tai labai didelė suma, esame gavę tik labai nedidelę dalį. Buvo žadėta 1,5 mln., po to – 1,3 mln. litų, po to – 780 tūkst., po to – 500 tūkst. Gal išvis nieko negausime", – skaičiavo jis. Tačiau jeigu VEKS sumokėtų tiek, kiek žadėjo, skolų neva beveik nebeliktų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)