Draugų paklaustas, kokios bėdos jį užpuolė, G. Jaunius atsitvėrė tylos siena. Penktadienį Gediminas ir vėl paskelbė esąs ligoninėje: „Antroji naktis Ukmergės ligoninėje. Turiu pripažinti, lašinės man patinka“, - rašė jis, taip dar sykį sukėlęs savo draugų bruzdesį.

Paaiškėjo, kad Ukmergės ligoninėje G. Jauniui buvo atlikta nedidelė operacija, tačiau apie ją DELFI pašnekovas plačiau nepasakojo.

Paklaustas, kodėl kreipėsi į Ukmergės medikus, projekto „Lietuvos perlai“ vedėjas paaiškino, kad jau porą savaičių intensyviai filmuoja projekto dalyves ir neturi laiko atsikvėpti. Kadangi Taujėnų dvaras, kuriame filmuojami „Lietuvos perlai“, yra greta Ukmergės, Gediminui pasirodė, kad racionaliausia kreiptis į šio miesto gydytojus po to, kai iškilo bėdų dėl sveikatos.

„Esu pabėgęs iš ligoninės, nuo visų lašinių atitrūkau“, - projekto „Šok su manimi“ užkulisiuose DELFI kalbėjo G. Jaunius.

„Lietuvos perlų“ vedėjas pasakojo, kad gydytojai jam rekomendavo atsikvėpti, tačiau kol kas Gediminas tam laiko neranda dėl pastaruoju metu itin įtempto darbo grafiko. Iš pradžių užsiminęs, kad pabėgo iš ligoninės, G. Jaunius netrukus paaiškino, kad dienomis jis intensyviai dirba prie projekto, o nakčiai grįžta pailsėti į ligoninę.

„Gydytojai man leido ištrūkti, nakčiai vėl grįšiu į ligoninę susilašinti vaistų ir pailsėti“, - kalbėjo G. Jaunius.

Paklaustas, kokiu tikslu atvyko į „Šok su manimi“ transliaciją, it vijurkas pramogų pasaulyje besisukantis Gediminas paaiškino, kad pasižvalgyti į ant parketo besisukančias poras panoro projekto „Lietuvos perlai“ damos, todėl G. Jaunius jautė pareigą jas palydėti į studiją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją