Vienas iš kelių susitikimų planuojamas su grupės „ŠarkA“ atlikėja Gintare Valaityte. Naujienų portalui DELFI susisiekus su garsia mergina, ši aiktelėjo iš nuostabos.

„Iš kur jūs girdėjote apie tokius dalykus? Kol kas aš nenoriu apie tai kalbėti, tačiau galiu patvirtinti, kad sulaukiau pasiūlymo susitikti su Alexandru Rybaku Lietuvoje. Nedetalizuosiu jokių susitikimo smulkmenų. Galbūt daugiau komentarų bus po kelių savaičių“, – mandagiai kalbėjo „ŠarkA“ narė G.Valaitytė.

Kol kas nuo komentarų susilaiko ir į Lietuvą A. Rybaką atvežančios koncertinės agentūros „Perfection“ vadovas Ramūnas Dieliautas. Vyras tikina, kad komentuoti spaudai susitikimo detalių negalįs dėl susitarimo su pačiu Alexandru.

DELFI primena, kad A.Rybakas į Lietuvą atvyksta po metų pertraukos. Kovo mėnesį „Eurovizijos“ nugalėtojas surengs pasirodymus Šiauliuose, Klaipėdoje, Kaune ir Vilniuje. Vienas iš koncertų vyks gėjų klube.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)