G. Gurevičiūtė patikino, kad serga už Deivydo Jociaus komandą. Pasiteiravus, kaip jai pačiai sekasi vairuoti, moteris neslepia šypsenos. „Šalia manęs yra važiavęs daugkartinis lenktynių nugalėtojas Jonas Gelžinis. Man spaudžiant dugną, jis sakė, kad turi vaikų ir žmoną“, – juokiasi G. Gurevičiūtė.

Nereikia jaudintis: savo vairavimo sugebėjimus ji demonstravo ne Lietuvos keliuose, o lenktynių metu. „Lenktyniavome su Asta Valentaite ir „radistu“ Rolandu Mackevičiumi. Mėgstu laimėti, tad toliau spaudžiau gazą, kiek tik įmanoma. Neseniai važiavau ir kitose lenktynėse, kuri vadinama „briedžio rungtimi“, jos bandomajame važiavime vairavau naują Audi. Aplenkiau visus vyrus“, – apie savo vairavimo įgūdžius pasakoja G. Gurevičiūtė.

Dmitrijus Jaruševičius, Gintarė Gurevičiūtė

Anot jos, lietuviai yra labai kultūringi vairuotojai: moterys neužlenda, vyrai – kumščiu negrūmoja.

Tačiau pasiteiravus, kas geriau vairuoja, ji ar jos mylimasis, G. Gurevičiūtė net nedvejodamas sako, kad geriau sekasi D. Jaruševičiui. „Manau, kad aišku, jog vyras geriau vairuoja. Jis labiau mėgsta greitį, mašinas“, – sako ji.

Šiandien Palanga sausakimša, čia žmones atviliojo ne tik geras oras, bet ir gausybė renginių.

G. Gurevičiūtė sako, kad šiandien vyksta tiek koncertų, kad sunku išsirinkti, į kurį eiti. „Bandysime nueiti bent į du koncertus. Esame spontaniški, mėgstame neapsikrauti, neįsipareigoti, mėgautis akimirka. Variantų, ką veiksime likusį savaitgalį, yra labai daug. Kol kas būsime lenktynėse, vėliau lėksime kaituoti“, – atviravo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)