Pasak E. Eidėjaus, ilgai galvoti, kaip nustebinti mylimąją nereikėjo: Natalija labai praktiškas žmogus. Puokštėmis su šimtu rožių ar papuošalais su deimantais jos nenustebinsi. Tačiau, kai įgyvendini kokią nors netyčia nugirstą svajonę, tada ji iš tikrųjų lieka sužavėta. Taip buvo ir šį kartą. Su Simona Naine jos ne kartą juokavo, kad prie namų esančioje aikštelėje trūksta tik kubilo, kur galima būtų vakaroti ir smagiai leisti vakarus. Pamaniau, o kodėl gi ne? Jei nori kubilo, rasiu patį geriausią.”


Pasak pranešimo spaudai, Natalija Bunkė sako, kad pamačiusi savo kieme sujudimą nė neįtarė, kas jos laukia: Atsikėliau, pasidariau kavos, patikrinau socialinius tinklus ir girdžiu – kieme kažkas vyksta. Žvilgtelėjau pro langą ir nesupratau – kažkas mūsų kieme užsiima statybomis. Tik po kelių akimirkų supratau, kad tai kubilas. Buvau labai nustebusi, o kai Edgaras pradėjo sakyti gimtadieninius sveikinimus, emocijos ėmė veržtis per kraštus.”

Pasak N. Bunkės, ji jau planuoja suruošti smagių vakarų sau ir draugams: Man tikrai trūko šio daikto savo kieme. Vasara jis atstos baseiną, kur galima bus atsivėsinti nuo kaitrios saulės. Žiemą ir niūriais rudens vakarais bus galima maloniai šildytis ir romantiškai stebėti žvaigždes po atviru dangumi.

Vienareikšmiškai – tai viena geriausių gimtadienio dovanų. Labai džiaugiuosi, kad šalia manęs toks žmogus, kuriam svarbu mane nustebinti, padovanoti gražiausias emocijas ir stengtis dėl manęs, nors nelabai mėgstu švęsti gimtadienių, bet panašu, kad šiemet teks organizuoti ne vieną vakarėlį draugams. Jeigu ieškote, kaip nustebinti savo artimą žmogų ir jis savo kieme neturi kubilo – verta pagalvoti apie tokią dovaną.”

E. Eidėjus pasirinko vieną kokybiškiausių tokio tipo prekių Lietuvos rinkoje. Įmonė išpildė visus garsenybių norus ir patikino, kad nuo šiol visas gyvenimas pasikeis.

“Sulaukiau ne vienos rekomendacijos rinktis būtent šią įmonę „Kubilų pasaulis“ dėl jų patikimumo, kokybės ir modernių sprendimų. Jie sukūrė tokio tipo kubilą, kuris atitiktų aukščiausių standartų masažo vonią ir kur galėtų tilpti visi vakarėlio svečiai. Sumontavo įvairias komforto detales, plūduriuojančius barus, įvairiausius filtrus ir įnovatyvias sistemas. Dabar pačios didžiausios rekomendacijos skamba ir iš mūsų.”

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)