Apie netektį jis pranešė antradienio rytą. „Na, ką gi, atėjo ta diena ir ta valanda, kai turiu ir privalau padėkoti visiems žmonėms, kurie norėjo ir padėjo man ir mano šeimai sunkią valandą, gelbėjant mūsų mylimos Danutės gyvybę ieškant donoro. Iki šiol gaunu žinutes su siūlymais padėti.

Ačiū, deja, jūsų pagalbos nebereikia. Ačiū už jūsų visų gerumą, bet mes jos netekome, ji iškeliavo pas Viešpatį. O trūko tiek nedaug. Ji jau sveiko ir tikėjomės geriausio. Tačiau didžiulė infekcija po transplantacijos ją atėmė iš mūsų. Tokia Dievo valia.

Buvo sunku atsisveikinti, tačiau tesiilsi ji ramybėje. Tegul Jėzus Kristus, kurį ji labai mylėjo bus jos draugas ten, amžinybėje. Ji buvo nuostabi.

Noriu tarti dar keletą žodžių:

Jei dar įmanoma tave paguosti
Žinok, kad širdys mūsų gedi su tavim.
Tik žmogui skausmą pažaboti
Surast ramybę, susitaikyt su lemtim.

Noriu palinkėti visiems: mylėkite vieni kitus, kol esate gyvi. Nes niekada nežinome, kada užges mūsų gyvenimo žvakė. Amen. Ši nuotrauka man yra labai brangi, nes sergant Danutei degiau žvakutes Šventos Gertrūdos bažnyčioje“, – feisbuke rašė A. Manikas.

Aidas socialinio tinklo paskyroje buvo išplatinęs pagalbos šauksmą.

„Sveiki visi gyvenantys Vilniuje. Gali būti ir kiti miestai. Gal kas nors iš esančiųjų galėtų padėti išgelbėti žmogaus gyvybę – skubiai reikia kraujo, kurio grupė – 1 rezus teigiama (tai vadinama pirma grupė). Turi būti negimdžiusi moteris. Tinka ir vyro kraujas, kurio grupė – 1 rezus teigiama. Labai skubu.

Būčiau labai dėkingas. Nuoširdus ačiū. Tikiuosi ir prašau visų dalintis, nes labai skubu. Galintys padėti rašykite man į feisbuką privačia žinute. Žinutę. Ačiū už jūsų gerumą. Su jūsų pagalba ir Dievo malone, tikiu, kad gali pasisekti“, – skelbė atlikėjas.

Su „Delfi“ A. Manikas pasidalijo savo daina, kurią, anot atlikėjo, jo teta labai mėgo.

„Tebūna šis kurinys atminti mano mylimai Danutei, nes šią dainą ji labai mylėjo. Ir visiems žmonėms belaukiant artėjant gražiausių metų švenčių“, – sakė A. Manikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)