Televizijoje savo karjerą pradėjęs G. Masalskis 2001 metais įkūrė renginių organizavimo įmonę „Anoniminių darboholikų klubas“, nuo kurios vėliau atsiskyrė UAB „F and B“. Pastarosios veikla – teikti klientams maitinimo ir renginių aptarnavimo paslaugas.

Kaip teigiama vis dar aktyviame „F and B“ („Food and Beverage“) tinklapyje, „Įmonės pasididžiavimas – klientų padėkos“.

Nutartis dėl įmonės bankroto Vilniaus apygardos teisme buvo priimta dar pernai rudenį.

Bankrotą administruoja UAB „Valmosa“, kuri šiam procesui paskyrė taip pat pramogų pasaulyje anksčiau žibėjusią buvusią šokėją Rasą Židonytę.

G. Masalskis: bankrotas – ne gyvenimo pabaiga

Apie įmonę ištikusį bankrotą G. Masalskis pasisakė feisbuko paskyroje: „Taip, ši mano įmonė bankrutuoja. Žiauriai gaila. Padarėme išties daug. Pradėję nuo valstybinių įstaigų maitinimo (Vilniaus savivaldybė, NMA, Sodra, ŠMM, Prezidentūra), vėliau sukūrėme naujam „Swedbank“ pastatui adaptuotą koncepciją. Laimėjome konkursą aptarnauti daugiau nei pusę „Žalgirio“ arenos lankytojų bei įmones ir pavienius klientus restorane „1410“ – čia subūrėme puikią, didelę ir darnią komandą. Gaila, kad po penkerių metų „F&B“ ir arenos keliai netikėtai išsiskyrė.

Gražiai įsipaišėme į Bernardinų sodą su „BarBora“ (čia ne tie, kur namo veža „Maximos“ maistą – su jais net turime teisinę draugystės sutartį, kad galime naudoti tokį pavadinimą!). Dar vėliau ir vėl kūrėme – šįkart „Open“ restorano „Technopolio“ miestelyje koncepciją. Skandinaviškas pietų variantas pasiteisino – mūsų šonkauliukų žmonės važiavo iš kito miesto galo!

Visai neseniai pasirašėme sutartį su „Siemens arena“, kur puikiai sustartavome 2017/2018 sezone. Tačiau ne visi planai pavyko, ne viską sugebėjau įgyvendinti taip, kaip norėjau, kaip svajojau. Gerai, kad iš esmės su visais skiriamės taikiai ir konstruktyviai“.

Išvardinęs tai, ką spėjo nuveikti per šiuos metus, G. Masalskis sugebėjo visoje situacijoje įžvelgti ir krislą pozityvo: „Galų gale tai bankrotas, ne gyvenimo pabaiga. Džiaugiuosi sutikęs ne vieną save ir savo darbą mylintį ir gerbiantį žmogų. Gailiuosi dėl tų, ką pavedžiau. Tikiu, kad gerų žmonių sutiksiu dar – jau dabar esu kviečiamas į kelis maitinimo projektus, tai ką čia gali žinoti, kaip viskas pasisuks. Kiek galiu, stengiuosi žiūrėti pirmyn, laikas neleidžia sustoti ir ilgai gailėtis praeities.

Labai sėkmingai šiuos metus pradėjome su mano dvidešimtmete renginių organizavimo agentūra „Anoniminių Darboholikų Klubas“ (ADK) – su šita komanda mes tikrai dar parodysim, ką galim, yra dar viena įmonė, galvoje keliolika projektų“.

G. Masalskis dėkoja visiems, prisidėjusiems, tikėjusiems ir dirbusiems kartu. „Tad kol kas sakau didelį ačiū visiems, kas buvote, tikėjote ir palaikėte. Susitiksime, jei ne restorane, tai bent virtuvėje – noras skaniai gaminti (ir valgyti!) nepraėjo“, – šyptelėjo vyras.

Išgyvena skyrybas

DELFI primena, kad šiuo metu G. Masalskis išgyvena skyrybas. Jo ir žinomos televizijos laidų vedėjos Astos Stašaitytės-Masalskienės santuoka truko šešiolika metų. Jiedu augina du sūnus.

„Nesugebėjome išsaugoti jausmų, abu nebematome prasmės būti kartu. Labai gaila“, – socialiniame tinkle apie skyrybas pranešė Giedrius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (256)